Stilling: ovs0 > Rune Torkildsen >

Forskjellen mellom sink og alkalisk

sink og alkalisk finnes to typer batterier, selv om navnene deres er liksom en misvisende benevnelse, siden selv alkaliske batterier har sink i sammensetningen. Hva separerte alkaliske batterier er den type elektrolytt den brukt. de fleste sink-batterier brukes en syrlig elektrolytt som består av ammoniumklorid mens alkaliske batterier bruker kaliumhydroksid, som er en grunnleggende elektrolytt.
forskjellen mellom disse to typer batterier som ville direkte påvirke vanlige brukeren er batteri kapasitet. Selv sinkklorid batterier har høyere kapasitet i forhold til den eldre sink karbon batteri, er kapasiteten på alkaliske batterier mange kaster over kapasiteten av begge typer sink-batterier. Dette kjapt oversettes til lengre tidsperioder før de trenger å bytte batterier på enheten.
Når det gjelder byggingen av batteriene selv, sink og alkaliske batterier har en stor forskjell. i sink batterier metall kroppen til batteriet er laget av sink og fungerer som anoden av batteriet. Med alkaliske batterier, serverer metall bare som en sak for å huse de interne komponentene. Den sink anoden av alkaliske batterier holdes i pulverform i kroppen.
Bruken av sink som kroppen av batteriet i sink batterier har to store ulemper forårsaket av at sink slutt ville brytes ned over tid. den første ulempen er holdbarheten. Mens en alkalisk batteri kan vare så lenge som 7 år, sink batteriene kan bare vare i alt mellom 1 til 3 år før de blir ubrukelig. Den sink casing er langsomt blir spist vekk av sure elektrolytt som finnes på innsiden.
En annen ulempe er det høy sannsynlighet for lekkasjer. Siden sink kroppen er en del av reaksjonen som genererer elektrisitet, det er gradvis fortært mens batteriet brukes. visse områder av batteriet kroppen kan bli svært tynn og utsatt for punktering. i visse tilfeller ville hull bare vises i kroppen og forårsake lekkasjer, Selv om det fortsatt er mulig å ha lekkasjer med alkaliske batterier, disse er ofte forårsaket av misbruk snarere enn normal bruk.
Oppsummering :
en A sink batteri bruker en syrlig elektrolytt mens en alkalisk batteri bruker et grunnleggende elektrolytt
to alkaliske batterier har mye høyere kapasitet sammenliknet med sink batterier <. br /> 3. det kan er anoden av sink batteriet mens alkaliske batterier bruker en sink pulver innenfor kan
4. alkaliske batterier har lengre holdbarhet enn sink batterier
5. sink batteriene er utsatt for lekkasjer mens alkaliske batterier er ikke
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------