Stilling: ovs0 > Rune Torkildsen >

Forskjellen mellom samsung h1 og Samsung m1

Samsung H1 og M1 er de to første telefonene som Vodafone har lansert kjører 360-plattformen. H1 er den første av de to og er vesentlig dyrere enn M1, som ble utgitt med lavere spesifikasjoner som et budsjett smarttelefon å gjøre inntreden i 360-plattformen mye enklere. Siden M1 er den billigere versjonen, er det også utstyrt med en mindre skjerm enn H1. Eksponering av M1 bare måler 3. 2 inches i forhold til tre fem tommers skjerm av den H1
Bortsett fra skjermen, er forskjellen i pris også gjenspeiles i lagringskapasiteten til begge enhetene. M1 leveres med en mager 1GB internt minne, mens H1 har 16 GB internt minne. Begge enhetene har microSD-kortspor skjønt, så det er alltid rom for deg å utvide når du vil.
Samsung har også besluttet å droppe Wi-Fi-senderen i M1. de som trenger konstant tilgang til Internett er igjen med ingen andre valg enn å bruke HSDPA radio og tilgang til Internett via mobilnettet. Dette kan være en kostbar prospekt for dem som ikke har ubegrenset data planer. Eller du kan bare bytte til H1, som har en 802. 11b /g trådløse senderen.
Endelig er kameraet for H1 mye bedre enn M1. Dette er allerede fremgår av oppløsning som H1 har et 5 megapiksel kamera, mens M1 har en 3. 2 megapiksel kamera. Bilder tatt med H1 ville ha mer detaljer enn de som er tatt med M1. dette gjelder også video-opptak som H1 er i stand til innspillingen HD-kvalitet video med en oppløsning på 720p på 30 fps. den M1 kan bare ta opp VGA ( 640x480 ) kvalitet video på en enda lavere 15fps.
Begge telefoner har vært plaget med brukergrupper rapporter om svak ytelse, mer så med H1 enn M1 Forhåpentligvis kan Samsung slipper en oppdatering til OS deres for å gjøre det bedre resultater enn det allerede er. Sammendrag :
en H1 er dyrere enn M1
2 H1 har en større skjerm enn M1
3. H1 er utstyrt med en mye mer internt minne enn M1
4. H1 leveres med Wi-Fi mens M1 ikke
fem. H1-kameraet er much bedre forhold til M1 kameraet
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------