Stilling: ovs0 > Rune Torkildsen >

Forskjellen mellom album og mix tape

Album og Mix tapen er både brukt i musikk verden. Selv om de to har de samme funksjonene, de har mange forskjeller. Her la oss se på noen av forskjellene mellom Album og Mix tape.
Album kan kalles originalt og anses å være mer offisielle. på den annen side, inkluderer Mix tape remixer, sanger og freestyles over en annen rapper beat.
i motsetning til albumet som inneholder alle originale arbeider, en DJ eller en kompilator som regel gjør Mix Tape. den DJ kombinerer nye beats å lage en annerledes musikk eller lyd, den Mix bånd er spesielt for dansemusikk.
En blanding tape reflekterer vanligvis de musikalske smak av kompilatoren snarere enn den opprinnelige kunstneren. den Mix tape inneholder en blanding av sanger som kanskje ikke er forbundet med tema eller stemning, men bare skreddersys etter innfall av kompilatoren.
Mix kassetter kan kjøpes fra gatene mens album kan bare kjøpes fra anerkjente musikkbutikker i sammenligne pris, koster Album mer enn Mix tape
en annen forskjell som kan sees er at Mix tapen er i hovedsak brukt til markedsføring av noen verk mens albumet skyter ut fra kampanjen.
I et album, blir arbeidene veldig mye strukturert, mens det ikke er sånn i album og Mix tape. Mens du ser på historien, kan blandingen tape spores fra 1960-tallet. De ble veldig populært på 1980-tallet. det var etter hjemmelaget de som mix tapene ble så populære på 1980-tallet. populariteten er også knyttet sammen med hip hop verden, der DJ blandet sanger for noen rap. album ble den første til å bli produsert.
Oppsummering
1. Album kan kalles originalt og anses å være mer offisielle. På den annen side, inkluderer Mix Tape remixer, sanger og freestyles over en annen rapper beat.
2. En blanding tape vanligvis reflekterer de musikalske smak av kompilatoren snarere enn den opprinnelige kunstneren. albumene er originale verk.
3. Mix kassetter kan kjøpes fra gatene mens album kan bare kjøpes fra anerkjente musikkbutikker.
4. I sammenligne prisen, koster Album mer enn Mix tapen.
fem. i et album, blir arbeidene veldig mye strukturert, mens det ikke er sånn i album og Mix tape.
6. album ble den første til å bli produsert.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------