Stilling: ovs0 > Rune Torkildsen >

Forskjellen mellom Abacus og datamaskin

Er det noen forskjell mellom datamaskiner og Abacus ? Ja det er forskjeller mellom de 2. Men faktum er at maskinen har blitt formet ut av Abacus. Man kan ikke i virkelige ord skimte en forskjell mellom de 2.
Abacus er en gamle tellemåte. Selv gamle, er kuleramme fortsatt i bruk og blir brukt til å bygge matematiske ferdigheter hos barn. det var aritmetiske prosessen med Abacus som førte til utviklingen av datamaskiner. Mens kuleramme er en gammel beregning verktøy, Datamaskiner er moderne verktøy, som utfører mange funksjoner. Datamaskinene har blitt en del og pakke av mennesker.
Abacus kan også bli kalt som den eldste maskinen. Abacus bruker perler og stener på tre, metall eller stein tabletter. Datamaskinene bruker et annet språk for beregningene.
Når du tar av beregninger, datamaskiner presterer bedre enn kuleramme. de matematiske calcuations hjelp av beeds kan noen ganger føre til feil som en liten avvik kan endre saker. Men i datamaskiner, er det ingenting å bekymre over feil som alt er gjort mekanisk, du må bare gi de riktige tallene.
Når du snakker i tekniske termer, datamaskiner inneholder automatiske kulerammer.
Opprinnelsen Abacus er atributed til Kina. Men det er en contrioversy om orgin av Abacus. Det har også blitt sporet til 300 f. Kr, en tid da den ble brukt av babylonerne. Når det gjelder datamaskiner, er det ingen forvirring. Charles Babbage er kreditert med å utvikle de første datamaskinene.
i det virkelige forstand, er det ingen forskjell mellom kuleramme og datamaskin. De er virkelig henger sammen som gjør det vanskelig å gjøre dem skille. Oppsummering
1. Computer har blitt formet ut av Abacus. Abacus kan også bli kalt som den eldste maskinen.
2. Abacus er en gammel tellemåte.
3 Mens kuleramme er en gammel beregning verktøy, Datamaskiner er moderne verktøy, som utfører mange funksjoner
4 Abacus bruker perler og stener på 3., metall eller stein tabletter. datamaskinene bruker et annet språk for beregningene.
fem. det er en contrioversy om orgin av Abacus. Noen tilskriver oprigin til Kina og noen til babylonerne. Charles Babbage er kreditert med å utvikle de første datamaskinene.
6. Når du snakker i tekniske termer, datamaskiner inneholder automatiske kulerammer.
7. De matematiske calcuations bruker beeds kan noen ganger føre til feil som en liten avvik kan forandre saker. Men i datamaskiner, er det ingenting å bekymre seg for
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------