Stilling: ovs0 > Rune Torkildsen >

Forskjellen mellom AMOLED og Super AMOLED

Hvis du ønsker å oppleve fremtidens skjermteknologi, så disse seks bokstavene ville trolig vise deg veien-A. M. O. L. E. D. det står for Active-matrix organic light-emitting diode og også populært går under navnet Active-matrix OLED. Foreign-klingende det kan være, men vi vanligvis ser eller selv bruke det med våre mobiltelefoner, neste generasjons TV og andre håndholdte elektroniske enheter. Uten den, ville vi ha blitt sittende fast med klumpete og tung enheter som kjører på arkaiske teknologier som katodestrålerør eller CRT. Videre er det spenningen ikke stoppe med dette gjennombruddet som er AMOLED. På bare et spørsmål om noen få år, ledende mobil elektronikk utviklere var i stand til å komme opp med en mer kraftfull teknologi som ville være Super AMOLED. som navnet antyder, er det en mer effektiv versjon av sin forgjenger Selv om spørsmålet nå vil være hvor fin den skille linjen mellom AMOLED og Super AMOLED egentlig er vi svare på det ved første ytterligere definere AMOLED. For å gjøre oppgaven enklere, vil vi dele den i to komponenter-aktiv-matrise (AM ) og organic light-emitting diode ( OLED ). OLED vil være basen teknologi som bruker en spesialisert tynn film skjerm verktøyet. Fundamentalt, er en AMOLED-skjerm består av 4 lag, nemlig underlaget, tynn film transistor ( TFT ) array, organiske aktive lag og den øverste, katoden lag. den drives av organiske forbindelser som så resulterer i elektrofluoriserende bestanddel. sin organiske aktive lagene ville best forklare AM del i AMOLED. Disse er laget av piksler som produserer lys når elektrisk energi overføres eller integreres til TFT array. Den TFT laget fungerer et sett med brytere for å modulere pixel flyt og befolkning. På en mindre teknisk notat, er AMOLED design skreddersydd for elektronikk med begrenset batterilevetid. Noen eksempler er mobiltelefoner, håndholdte multimedia spillere, og mini-TV. AMOLED spiser opp veldig lite strøm samtidig som det gir optimal visning. Strømforbruk varierer avhengig av lysstyrke og farge innstillingene for en skjerm. Generelt, jo mørkere skjermen, jo mindre energi det bruksområder. Sammenlignet med andre skjermteknologier, gir AMOLED høyere opplevd luminans, bedre kontrastforhold, bredere betraktningsvinkel, bredere spekter av fargeskala eller sanne farger, raskere respons spesielt med dynamiske bilder eller videoer. Noen elektroniske merker som har ansatt denne teknologien er Nokia, HTC, Dell, Samsung og Google Nexus. På tross av sin revolusjonerende effektivitet funksjon, har AMOLED noen ulemper. Mest populære som ville være sin fuzzy skjerm kvalitet i direkte sollys. Likevel vil en slik begrensning ikke forblir uløst for lang. Takket være sin etterfølger, AMOLED Super.
Super AMOLED outdoes forgjengeren og andre teknologier i samme generasjon ved å integrere den touch-sensor komponent til skjermen i stedet for å bli installert separat over det. Sammenligne den med AMOLED, er skjermen vesentlig lysere og strømforbruket er lavere både med 20 %. Det løser også formers Choice sollys refleksjon Ulempen ved å senke det til 80 %. I realiteten, produserer den. lysere og mer levende visning uavhengig av ekstern lysintensitet Dessuten lover den bredere betraktningsvinkel, flott utendørs lesbarhet og null bevegelse uklarheter med video eller dynamiske skjermer
Summary :
1. AMOLED og Super AMOLED er display teknologier som brukes for mobile elektroniske enheter og TV.
2. AMOLED står for aktiv-matrise organic light-emitting diode. Den består av et sett av tynnfilm lag av elektrofluoriserende kraft-produserende organiske forbindelser og en piksel-modulerende matrise. Super AMOLED er en mer avansert versjon. den integrerer touch-sensorer og den faktiske skjermen i et enkelt lag.
3. AMOLED bruker mindre strøm, gir mer levende bilde kvalitet, og gjengir raskere bevegelse respons i forhold til andre skjermteknologier som LCD. er imidlertid Super AMOLED enda bedre på dette med 20 % lysere skjerm, 20 % lavere strømforbruk og 80 % mindre sollys refleksjon.
4. Både AMOLED og Super AMOLED er nå brukt av ledende elektronikkprodusenter som HTC, Nokia, Samsung og Dell.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------