Stilling: ovs0 > Rune Torkildsen >

Forskjellen mellom AFIS og biometriske fingeravtrykk systemer

Begge Automated Fingerprint Merkesystemer ( AFIS ) og biometriske fingeravtrykk systemer brukes nå mer som identifiserer enkeltpersoner.
AFIS faktisk ble utviklet av politiet for å identifisere personer fra over en stor oversikt over filene. på den annen side ble Biometriske fingerprinting Systems utviklet for forretningsformål, som avløste ID-kort, passord og andre metoder som brukes for identifisering.
Mens AFIS brukes til å gjenkjenne personer som ikke ikke ønsker å bli identifisert, er biometrisk fingeravtrykk Systems brukes av personer som ønsker å bli identifisert.
AFIS hovedsak omhandler storskala identifikasjon som signaliserer ut en person fra millioner av andre. Biometriske fingerprinting Systems er en 1-1 identifisere og det ikke innebærer søker millioner av postene.
en annen forskjell som kan sees mellom de to finger utskrift systemer er i responstid. det kan ta timer for å identifisere en person gjennom AFIS. Men det tar bare sekunder å identifisere en person gjennom biometrisk fingeravtrykk system.
Når det gjelder nøyaktighet også, kan man komme over forskjellen mellom de 2. Mens AFIS-systemet tilbake om fem toppkandidater i sammenligning, returnerer Biometric Fingeravtrykk System bare én respons som ja eller nei. I AFIS-systemet, hele fingeren fra spiker til spiker er fanget. Noen ganger alt ti fingrene er fanget i en AFIS-system. i Biometric Fingeravtrykk system, er det bare midtre delen av fingeren fanget.
en annen forskjell som kan sees mellom AFIS og Biometric Fingeravtrykk systemet er i lagring av fingeravtrykk bilder. I AFIS-systemer, blir de fingeren ut bilder generelt lagret mens bildene ikke lagres i Biometric Fingeravtrykk System.
Mens AFIS-systemer krever backend infrastruktur for lagring, matchende og like oppløsning, er det ikke behov for en slik backend infrastruktur i Biometric Fingeravtrykk System.
Endelig, da snakker av kostnadene, er AFIS costlier enn Biometric Fingeravtrykk System.
Oppsummering
1. AFIS var utviklet av politiet for å identifisere personer fra over et stort register over filer. På den annen side ble Biometriske fingerprinting Systems utviklet for forretningsformål, som avløste ID-kort, passord og andre metoder som brukes for identifisering.
2. AFIS handler hovedsakelig med storskala identifikasjon som signaliserer ut en person fra millioner av andre. Biometriske fingerprinting Systems er en 1-1 identifisere og det ikke innebærer søke millioner av postene.
3. det kan ta timer for å identifisere en person gjennom AFIS. Men det tar bare sekunder å identifisere en person gjennom Biometric Fingeravtrykk System.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------