Stilling: ovs0 > Rune Torkildsen >

Forskjellen mellom iphone og i9 telefon

den iPhone er uten tvil den mest populære mobiltelefonen i dag. Dette har ført mye av mobiltelefon beslutningstakere til å begynne å introdusere lignende teknologi til iPhone. Den i9 telefon fra CECT er utgangspunktet en flat ut kopi av utseendet og følelsen av iPhone, men med noen svært store forskjeller når det gjelder funksjonalitet. Det er en veldig stor forskjell når vi sammenligner denne telefonen til de nyeste iPhone-modeller. det er bare en 2G stand håndsettet mens iPhone har lagt 3G evner noen få modeller igjen. Det er også bra å påpeke at i9 ikke har tilgang til det store antall søknader som du kan få for iPhone via Apple App Store.
Tross de enorme manglene ved den i9, gjør det legge noen funksjoner som du ikke ser i iPhone, nå eller i når som helst i nær fremtid. den I9 har en integrert FM-radio som du kan bruke i tilfelle du blir lei av dine egne spillelister. Det i9 har også to SIM-plasser slik at du kan bruke to SIM-kort samtidig. Dette er som å ha til telefoner i ett siden du kan motta meldinger eller anrop fra SIM-kortet. Endelig, den i9, som de fleste andre telefoner, har utvidbart minne via en kortplass. IPhone lar deg ikke bruke minnekort, men har rikelig minne innebygd siden det kommer i 16 og 32 gigabyte-versjoner.
Hvis du er ute etter funksjoner som er spesifikke for iPhone som programmene, eller du bare ønsker å ha en anstendig telefon, vinner den originale iPhone helt mot kloning. Hvis du virkelig ikke bryr seg om funksjoner og alle du ønsker er noe som ser ut og føles som iPhone, kan den i9 kjøpes på en mye lavere pris.
Oppsummering :
en iPhone er det originale produktet fra Apple, mens i9 er en iPhone klone fra CECT2 Den nyeste iPhone er en 3G-telefon mens i9 er bare 2G stand.
3. den i9 har ikke tilgang til Apples App store for iPhone
4. den i9 har en FM-radio mens iPhone ikke
fem. den i9 kan utnytte Sims 2 samtidig mens iPhone ikke kan
6. den i9 har utvidbart minne mens iPhone ikke
7. Det i9 er MUCh billigere sammenlignet med iPhone
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------