Stilling: ovs0 > Rune Torkildsen >

Forskjellen mellom iPad og macbook

iPad er et relativt nytt tilbud fra Apple som tar sikte på å tjene en annen nisje i mobil databehandling markedet. et sted mellom en MacBook og en iPhone Mens MacBook er en full flygedyktige laptop, er det iPad bare en multimedia-enhet som kan tilby det meste av MacBook funksjonalitet, men ikke alle.
Samlet spesifikasjonene til iPad er mye lavere sammenlignet med MacBook. det idrett den samme A4-prosessoren som brukes i den nyeste iPhone mens MacBook bruker en dual core Intel prosessor. MacBook har også en større skjerm, større harddisk, bedre grafikk, og mer. Tross alt, gjør iPad har sine egne fordeler. Det er formfaktoren er et pluss siden du kan bruke den nesten hvor som helst siden ville du ikke trenger å plassere den på fanget eller stabilt underlag. det er også mindre og slankere enn MacBook. iPad bruker iOS, et operativsystem som ble utviklet for iPhone og brukes av iPod også. som sådan, deler iPad de samme programmene som de to nevnte enhetene. På den annen side, kjører MacBook på Mac OS X, en datamaskin operativsystem brukes av alle Mac-maskiner. Dette er en mer kompleks og avansert operativsystem med bedre evner enn iOS. Grunn av de ulike operativsystemer, du kan ikke bruke programmene for en på den andre.
iPad er fullstendig innelukket med bare de nødvendige portene stående åpne. du kan ikke demontere enheten eller erstatte deler uten at garantien gjøres ugyldig. Selv om samme er meste sant for MacBook, det er deler som lett kan skiftes ut eller oppgraderes av brukeren. Dette omfatter batteriet, harddisk og minne.
En funksjon som har blitt viktig i flertallet av håndholdte enheter, inkludert iPad, er 3G-tilkobling. Dette gjør at brukeren skal ha tilgang til internett uten å måtte koble til et Wi-Fi-tilgangspunkt. Selv om MacBook har Wi-Fi, det har ikke 3G-tilkobling som standard eller som et alternativ. Men du kan kjøpe tredjeparts USB-modemer som kan gi 3G. tilgang
Summary :
en iPad er en multimedia enhet mens MacBook er en bærbar
2. IPad har dårligere spesifikasjoner i forhold til MacBook
3. IPad er slankere og mer kompakt enn MacBook
4. IPad kjører på iOS mens MacBook bruker Mac OS X
fem. iPad er ikke oppgraderbar mens MacBook er
6. iPad har 3G evner mens MacBook ikke
Apple iPad 2 tablet på Amazon
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------