Stilling: ovs0 > Rune Torkildsen >

Forskjellen mellom facebook og studivz

Facebook og StudiVZ er nettsamfunn som har bred popularitet. Selv om disse to er nettsamfunn, de er ikke de samme i de funksjonene som de kommer med. Selv StudiVZ er sagt å være nesten lik Facebook, er de veldig mye forskjellig. Folk har hørt mer av Facebook enn StudiVZ.
en av de mest distingusihed forskjellene er på det språket som brukes. I StudiVZ, alle funksjonene kommer i tysk språk istedenfor engelsk.
Facebook, lansert i 2004, drives og eies av Facebook, Inc. På den annen side er StudiVZ, lansert i 2005, i utgangspunktet en plattform for studentene. StudiVZ hovedsak representerer studentene ved europeiske universiteter.
I form av medlemskap, har facebook største medlemskap wth om 500 millioner brukere. på den annen side, har StudiVZ bare ca 15. 000. 000 aktive brukere. Når facebook blir brukt i nesten alle continets, henvender StudiVZ hovedsakelig tyskspråklige land.
Mens StudiVZ var grunnlagt i Tyskland, ble Facebook grunnlagt i Cambridge, Massachusetts, USA. Hovedkontoret for StudiVZ er i Berlin i Tyskland. Facebook har tre hovedkvarter i Palo Alto, California, Dublin, Irland ( for Europa, Midtøsten, Afrika ), Seoul, Sør Korea ( for Asia ) Wellington, New Zealand ( for Oseania ).
motsetning Facebook, er StudiVZ kjent mer som en poesi bok snarere enn en kommunikasjonsplattform. kommunikasjonen er begrenset til, oppslagstavler og fotoalbum. Instant Messenger var bare lagt nylig. på den annen side, har Facebook en unik kommunikasjon senter. Det er lettere å kommunisere på Facebook enn StudiVZ. Oppsummering
1. I StudiVZ, alle funksjonene kommer i tysk språk istedenfor engelsk. StudiVZ hovedsak rettet mot den tysktalende samfunnet.
to Facebook ble lansert i 2004 og StudiVZ et år etter
3 facebook har de største medlemskap wth abot 500 millioner brukere på ther. hånd, har StudiVZ bare ca 15. 000. 000 aktive brukere.
4. Mens StudiVZ ble grunnlagt i Tyskland, ble Facebook grunnlagt i Cambridge, Massachusetts, USA.
fem. Det er lettere å kommunisere på Facebook enn StudiVZ. Facebook har en unik kommunikasjon sentrum enn StudiVZ. Kommunikasjonen er begrenset til, oppslagstavler og fotoalbum og Instant Messenger var bare lagt nylig i StudiVZ.
6. hovedkontoret for StudiVZ er i Berlin i Tyskland. facebook har tre hovedkvarter i Palo Alto, CaliforniaDublin, Irland ( for Europa, Midtøsten, Afrika), Seoul, Sør Korea ( for Asia ) Wellington, New Zealand (for Oseania ).
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------