Stilling: ovs0 > Rune Torkildsen >

Forskjellen mellom Sheetrock og gips

Er det noen forskjell mellom sheetrock og gips ? Dersom dette spørsmålet stilles til en sivil ingeniør eller en byggmester, fikk svaret vil være at det ikke er noen forskjell mellom de 2. Sheetrock og gips er laget av flate gips plater som er klemt mellom to tunge papirer. selv om utbyggere vet forskjellen er i varemerket, er gips Sheetrock langt den vanlige mann som varemerke har blitt godt etablert.
Både sheetrock og gips, som er byggevarer, er de samme og bare en svak forskjell med hensyn til etiketten gjør skillet mellom de 2. Sheetrock er et registrert varemerke for gips akkurat som Honda selskapet ha et varemerke som produserer biler i ulike modeller.
Sheetrock er et registrert varemerke til United States Patent. Når sheetrock refererer til en handel navn konstruksjonsmateriale, refererer gips til bygging metoden. sheetrock har blitt synonymt med materialer brukt i gips konstruksjon. Selv om det er hundrevis av conmpanies som produserer gipsplater paneler for gips bygging, er bare amerikanske gips Selskapets styre paneler nevnt som sheetrock. All sheetrock kan kalles gips men alt gips cannoty bli kalt sheetrock.
Drywall består av gips flatet til et ark, som så blir klemt mellom to stykker av tungt papir. Det var på slutten av 1800-tallet at gips bord panelene ble innført. drywalls ble så populær etter den amerikanske Gips selskapet først introdusert de sheetrock bord panelene.
drywall kalles av mange navn som veggplater og gipsplater og gipsplater. drywall kommer i forskjellige navn på forskjellige steder. Gibraltar Board, GIB vegg, tak foringer, Winstone Plater og rigips, Knauf, regips, placoplatre og Pladur er noen av de forskjellige navnene på gips.
Summary1. Både sheetrock og gips, som er bygging materialer, er de samme og bare en liten forskjell med hensyn til etiketten gjør skillet mellom de 2.
2. Når sheetrock refererer til en handel navn byggemateriale, refererer gips til bygging metoden.
3 sheetrock er et registrert varemerke for gips.
4. sheetrock har blitt synonymt med materialer brukt i gips konstruksjon.
fem. sheetrock er et registrert varemerke til United States Patent.
6. all sheetrock kan kalles gips men all gips cannoty bli kalt sheetrock.
7. drywalls ble så populær etter den amerikanske gips selskapet først introdusert de sheetrock bord panelene.
8 Drywall kommer i forskjellige navn i forskjellige steder Drywall kalles av mange navn som veggplater og gipsplater og gipsplater.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------