Stilling: ovs0 > Rune Torkildsen >

Forskjellen mellom tablett og bærbare

tabletter og bærbare er to enheter som tilfredsstiller de flestes databehandlingsbehov samtidig som mobil. En bærbar PC er i utgangspunktet bare et annet navn for en bærbar PC, som er utgangspunktet en datamaskin som er presset inn i en svært liten pakke. En tablett er en mindre og mer elegant type datamaskin som det forgoes det fysiske QWERTY-tastatur finnes på de fleste bærbare, som tar opp en stor mengde plass på enheten i stedet, er den viktigste inndataenheten av tabletter de berøringsfølsomme skjermen. En tablett er pakket med en pekepenn som en kan bruke som en pekeenhet eller som en penn når du skriver inn. Operativsystemer som brukes med tabletter er pakket med meget dyktig håndskriftgjenkjenning programvare som ville tyde hva man skriver, og konvertere den til tekst. Hvis man ikke vil bruke håndskriftgjenkjenning, kan man også trekke ut en på skjermen tastatur som man kan bruke for innspill.
Den største fordelen med tabletter er i sin fleksibilitet. motsetning notatbøker at man trenger å åpne og plassere på en stabil overflate for å bruke komfortabelt, kan man bruke en hånd å holde en tablett og den andre for å manipulere det. Dette er en av grunnene til at tablettene er foretrukket av folk som alltid er på farten. Notater er en bruk hvor tabletter utmerke kraftig over notatbøker.
Gitt fordelene av tabletter, også de har sin ulempe, nemlig prisen. for en gitt spesifikasjon, koste tabletter betydelig mer enn bærbare. Hvis man er på et stramt budsjett, kan man få mer for pengene med en standard bærbar PC i stedet med en tablett.
linjene mellom tabletter og bærbare begynner å dimme på grunn av utseendet på konvertible bærbare som er utstyrt med berøringsskjerm skjermer som kan roteres og vendes til å opptre som en tablett. Disse tilbyr den beste og verste av begge verdener. Mens den ene kan ha fleksibilitet til å ha en bærbar PC og en tablett i en, er enheten også betydelig tyngre og kommer med en brattere prislapp enn de fleste bærbare datamaskiner. Det hengsel av roterende LCD-skjerm presenterer også et svakt punkt for enheten der skaden kan raskt oppstå Sammendrag:
1 tabletter mangler ofte fullt QWERTY-tastatur sett på bærbare PCer 2. tabletter har en berøringsskjerm ikke funnet på de fleste bærbare datamaskiner.
3. Tablettene er mer fleksible i forhold til bærbare datamaskiner.
4. Er tabletter mye dyrere i forhold til bærbare
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------