Stilling: ovs0 > Rune Torkildsen >

Forskjellen mellom RG6 og RG11

I valg av riktig koaksialkabelen til kabel-up en AV-system, vi ofte støte på RG6 og RG11 betegnelser. Disse kablene er ikke det samme og det er forskjeller som må vurderes før du velger en over den andre. den største forskjellen mellom disse to typer kabler er demping, eller graden hvor signalkvaliteten er tapt. RG6 kabler har større demping i forhold til RG11. derfor med en gitt lengden på kabelen, ville du ha en bedre signal på slutten av RG11 kabel enn ved utgangen av RG6. Omvendt kan du bruke større lengre RG11 kabler før du opplever noen merkbar signaltap. Annen opp til RG11 kabel er at den kan overføre signaler på et høyere frekvensområde, som RG6 kabelen ikke lenger kunne bære.
Sannsynligvis den største ulempen til RG11 kabel er dens høyere pris per meter. økningen i prisen kan legge opp ganske fort så det blir ofte brukt for lange avstander. årsaken til den høyere prisen er den tykkelsen på kabelen og dirigent seg i kabelen. Flere materialer direkte oversette til en høyere kostnad for å produsere. Siden dirigenten inne i RG6 er mindre i diameter, er den totale tykkelsen på RG6 kabelen også tynnere.
Et annet problem med RG11 er mangel på fleksibilitet, hovedsakelig på grunn av tykkelsen på kabelen. Dette gjør bruk av RG11 kabler i felles hjem sammenhenger svært vanskelig, om ikke umulig. den RG11 kabel er egentlig ikke laget for å bøyes rundt hjørner eller ta skarpe svinger. den RG6 er mye bedre for dette, og det er derfor det er ofte foretrukket i hjemmet installasjoner. Den RG11 kabel brukes ofte i backbone installasjoner hvor du ville vanligvis trenger for å koble to punkter som er atskilt med en noe stor avstand.
Hvis du allerede har RG11 kabel, men trenger RG6, er det trygt å. bruke RG11 kabel på plass, og forventer ingen tap av signalkvaliteten det motsatte er ikke alltid sant som, avhengig av signalet blir gjennomført, kan RG6 eller ikke kan nok
Summary. : 1. RG11 er bedre på å bevare signalkvalitet enn RG6
2. RG11 er i stand til å jobbe ved mye høyere frekvenser enn RG6
3. RG11 koster mer enn RG6
4. RG11 er dobbelt så tykk som RG6
fem. RG11 er ikke så fleksibel som RG6
6. Du kan bruke RG11 å erstatte RG6
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------