Stilling: ovs0 > Rune Torkildsen >

Forskjellen mellom BRO og SWITCH

En bro er en nettverksenhet som kobler sammen to systemene. Vanligvis er en bro brukes til å koble to lokalnett å gjøre en mye større LAN til en viss grad. I lag to av OSI-modellen, data link laget, ligge funksjon og drift av et nettverk bro. generelt er en bro anses som en intelligent enhet og er i stand til å filtrere og håndtere trafikk som passerer gjennom den.
En bro kan lære adressene til maskinene i nettverket. det kan oppnå dette læring ved å se og spille inn hver av nettverksdatamaskinen MAC-adresse og port eller grensesnitt som en ramme ble mottatt.
Hver lært adressen lagres med bruk av en adresse tabellen. slutt, med grensesnittet adresse tabellen sett, er målet adressen til hver ramme mottatt granskes av brua for å fastslå om det virkelig var mottatt tilsvarende. av denne grunn alene, er en bro ansett som en smart nettverk sammenkopling enhet
Transparent bro er den mest brukte typen broforbindelse Siden en bro er smartere enn en repeater., vil det ikke bare videresende rammene med uvøren forlate. Det vil forsøke å lære og ta opp adresser og tilhørende porter til sin database. Det gjør den ved første flom systemet eller nettverket. I analogi, kan dette betraktes som en bro data samle fase.
på slutten, med alle de samsvarende porter og adresser som er oppført på fremover bordet, er driften av broen optimalisert og bli svært effektiv. En bro vil bare ha to porter i og ut. En enhet har mer enn to porter eller grensesnitt som også har samme type intelligens og funksjon av en bro anses som en bryter. Den største forskjellen mellom en switch og bro er antall nettverk hvert kan koble til. Siden brytere har mer enn to grensesnitt, kan det koble tre eller flere nettverk eller lokalnettverk. Imidlertid brytere ofte som mål å koble arbeidsstasjoner i ett veikryss.
egentlig er det ikke mye forskjell mellom de to nettverksenheter. i mange tilfeller er broer og brytere som brukes i mellomstore til store nettverk sammen. de faktisk kompliment hverandre jo større nettverk, er det flere broer og brytere nødvendig. Den kommer med noen overraskelse at de er unødvendige enheter i å bygge nettverk innenfor en bygning eller campus
Oppsummering :
1. En switch er i utgangspunktet en bro med mer enn to grensesnitt eller porter.
to brytere kan tilsynelatende koble mer enn to nettverk
3 Bridges brukes vanligvis til å koble to lokalnett mens brytere er ofte beregnet for tilkobling arbeidsstasjoner. sammen.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------