Stilling: ovs0 > Rune Torkildsen >

Forskjellen mellom SAX og DOM

Enkelt API for XML ( også kjent som SAX ) er en seriell tilgang parser API for XML ( som er en API som henter data, og analyserer tekst fra det aktuelle dokumentet i dynamisk web sider, eller websider med interaktivt innhold ). det fungerer som et av de mer populære alternativer til Document Object Model ( også kjent som DOM ).
DOM er en konvensjon som er helt uavhengig av et bestemt språk. Det er en konvensjon som er kompatibel med flere plattformer. Det brukes til å representere og samhandle med objekter i HTML, XML og XHTML-dokumenter. Innenfor syntaksen til språket en DOM bruker, kan mange aspekter av DOM tas opp og manipuleres.
A Sax parser fungerer som det som er kjent som en bekk parser ( som betyr den innhenter og analyserer tekst som er streaming fra sin beliggenhet ). den inneholder en hendelse drevet API ( som er en API som er avhengig av hendelser som oppstår innen et bestemt miljø ). brukeren har kontroll til å definere antall tilbakeringingsforespørsler metoder ( det er metoder som spore tilbake til kilden av de forespurte data). Disse metodene vil bli kalt når det oppstår hendelser under loven av parsing Det er fire hendelser som kan oppstå under analyseringen : XML Test noder, XML element noder, XML behandlingsinstruksjoner og XML kommentarer når disse XML funksjonene er oppstått, er hendelser satt i å spille. hendelser også oppstå når disse funksjonene har nådd sin ende. som sådan er SAX enveis (som betyr beveger seg i én retning ), og data som ble analysert tidligere kan ikke være re-lese uten å starte analyseringen operasjonen opp igjen. DOM er best settes i spill for søknader hvori dokumentet må gjentatte ganger besøkt, eller hvis dokumentet skjer for å være ute av sin sekvens orden. Hvis søknaden er i en bestemt rekkefølge, og en-pass ( det betyr ikke nås uten begynnelse en parsing sekvens igjen), deretter SAX kommer inn i bildet. de fleste nettlesere ikke gjøre bruk av DOM for den hensikt å utføre HTML-dokumenter. er imidlertid DOM en nødvendighet for JavaScript-skript som ønsker å dynamisk analysere eller endre noe knyttet til en nettside. I hovedsak er det DOM måten JavaScript kan visualisere HTML-siden og nettleser stat hvor den finnes (i e utforske sine omgivelser. )
Sammendrag: <. br /> 1 SAX er et serielt tilgang parser API for dynamiske websider,. DOM er en konvensjon uten et språk eller en avhengighet språk
2 A SAX parser gjør at brukeren kan kontrollere antall tilbakeringingsforespørsler metoder ; DOM fungerer uavhengig slik at JavaScript-skript for å få tilgang til, endre eller analysere noe vedrørende dynamiske nettsider, slik at JavaScript for å fysisk utforske sine omgivelser.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------