Stilling: ovs0 > Rune Torkildsen >

Forskjellen mellom WD elite og WD avgjørende

med informasjonsteknologi være en milliard-dollar industri, er det vanskelig å holde tritt med de mange merker av gadgets som Teknologikyndige og ikke-Teknologikyndige kan bruke. Et eksempel på en merkevare som gjorde bølger i bestemt felt av harddisken produksjon, er Western Digital. selskapet ble stiftet i 1979, og de anses å være den nest største datamaskinens harddisk produsenten i verden. nå, hvis du leter etter en ekstern lagringsløsning, kan WD definitivt levere. To av deres mest populære modeller fra eksterne harddisker er det WD Elite og WD Essential.
Avhengig av datasystem som du nå har, bør du kunne velge en av disse WD harddisk modeller passe dine databehov. La oss starte med WD Elite. de har My Book Elite-modellen, som er en elegant, lett å bruke lagringsløsning som har funksjoner som WD SmartWare programvare for sikkerhetskopiering, tilpasses e-label, og passordbeskyttelse. My Book Elite er tilgjengelig fra 640 GB til 2 TB kapasitet, og kan brukes av både Windows-og Mac-brukere. Det er også WD My Passport Elite, som er en ultra-bærbar USB-stasjon.
Deretter er det linjen av essensielle produkter tilhører Western Digital. My Book Essential har i hovedsak de samme funksjonene som My Book Elite men det har en ekstra funksjon som er kapasitetsmåleren. den har også WD SmartWare programvare for sikkerhetskopiering og passordbeskyttelse. den er tilgjengelig fra 500 GB til 2 TB kapasiteter, og kan brukes av både Windows-og Mac-brukere. den tilsvarende USB-stasjonen modellen er My Passport Essential SE og My Passport Essential linje av produkter. De kommer i 320 til 640 GB kapasitet, og er også egnet for Windows og Mac-brukere.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------