Stilling: ovs0 > Rune Torkildsen >

Forskjellen mellom VNC og UltraVNC

VNC står for Virtual Network Computing, og er en grafisk deling system som bruker RFB protokollen, og du kan fjernstyre en annen maskin via serveren. Det er en økning i bruken av disse teknologiene, spesielt av folk som håndterer nettverk mellom sine kontorer og hjem datamaskiner, som de er i stand til å få tilgang til den eksterne datamaskinen via sin egen hjemme-PC og vice versa. Store selskaper krever også ha tilgang til ulike avdelinger for å få bedre ledelse koordinering. Det er mange varianter av disse funksjonene, og en av dem er UltraVNC.
Forskjell i drift
? Â · VNC består av en server, en klient og en protokoll etterfulgt av selskapet eller personer som er involvert i nettverket. Dette anses å være programvare som lar deg gå fra én datamaskin til den andre, og samle inn data i en viss måte. du vil få tilgang, og du vil få lov til å gjøre alle endringene som du ønsker å gjøre på datamaskinen med denne programvaren.
? Â · UltraVNC er også programvare som fungerer som VNC. Men det er mer sofistikert fra det punktet at det også lar chat funksjonalitet og godkjenningsmetoder. Du kan også overføre filer fra en datamaskin til en annen med dette systemet.
Sikkerhetsspørsmål
? Â · VNC-systemer ikke har noen form for sikkerhetstiltak. det er ingen passord som må settes inn, og det gjør mer enn én person for å se en datamaskin eller mer, avhengig av hva slags program du bruker, og kapasiteten på serveren.
? Â · UltraVNC ikke tillater mer enn én person på serveren for å kommunisere med en ekstern datamaskin. Det har også spesifikk programvare som du kan laste ned på datamaskinen for å installere passord og andre sikkerhetstiltak. Andre tekniske spesifikasjoner
? Â · VNC fungerer i utgangspunktet med java, og det er lett installert med Microsoft Windows. ?
 · UltraVNC arbeider med C, C + og java også, og det fungerer best med Windows Vista
Når du bruker VNC eller UltraVNC systemer, må du ha en høy hastighet eller bredbånd internett i det hele tatt ganger, og siden begge programmene fungerer veldig godt sammen, er det kanskje godt å ha dem begge til å sørge for at sikkerhet og andre relaterte problemer blir tatt vare på, og at systemene fungerer på best mulig måte. UltraVNC er gratis å laste ned, og det kan være en meget godt supplement til VNC
Oppsummering :
En VNC fungerer meget bra med virtuelle datasystemer der det er behov for tilgang til eksterne datamaskiner på jevnlig basis.
2. UltraVNC ikke samme arbeid, har det imidlertid bedre sikkerhetsproblemer som må tas i betraktning hvis du ikke vil ha tilgang fra andre.
3 UltraVNC er gratis å laste ned, og fungerer best med Windows Vista
4 VNC må innhentes, og fungerer uten problemer med enhver Windows Microsoft-programvare.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------