Stilling: ovs0 > Rune Torkildsen >

Forskjellen mellom Pwnage Tool og QuickPwn

ZiPhone, QuickPwn, WinPwn, Pwnage Tool noen som ikke er kjent med Apple-produkter og dets applikasjoner, kanskje ikke nødvendigvis vet hva disse begrepene betyr. Utgangspunktet, alle disse er verktøy for å låse iPhone, og frigjøre den fra nettverket restriksjoner. Da iPhone ble lansert, blant media buzz, eksklusivitet av bruken til ett nettverk ble sidelinja med prosessen med SIM opplåsing og Jailbreaking.
jailbreaking er prosessen med å erstatte iPhone firmware med en litt modifisert versjon, slik at flere programmer kan lastes ned. Men la oss fokusere blikket på to av de vanligste prosessene som er involvert i bruk av iPhones : Pwnage Tool og QuickPwn
Pwnage Tool for Apple-brukere brukes til å aktivere, låse eller jailbreak enheten for tredjeparts applikasjoner. den viktigste funksjonaliteten Pwnage Tool er. ipsw, eller tilpasset gjenoppretting bunten. Hovedmålet med Pwnage Tool, er å skape en enhet som passer best dine behov.
den gode ting om bruk Pwnage Tool, er at det er 100 % reversibel. Hvis du ikke vil at enheten skal bli pwned, trenger du bare å gjenopprette en gadget til en aksje Apple firmware. QuickPwn, derimot, går med samme prinsipp som Pwnage Tool. Det er også pwns enheten, men den bruker et annet system. QuickPwn tilbyr mer funksjonalitet enn Pwnage Tool, i den forstand at det ikke er behov for restaurering. Dessuten bruker QuickPwn en ramdisk til å gjøre endringer til enheten. For de fleste Apple-brukere, er QuickPwn et mye bedre alternativ enn Pwnage Tool, selv om det er noen som fortsatt foretrekker sistnevnte over tidligere.
Oppsummering :
en Pwnage Tool brukes til å aktivere, låse eller jailbreak en enhet for tredjeparts applikasjoner, mens QuickPwn brukes også for samme funksjonalitet bare, bruker den en annen system.
2. Pwnage Tool bruker. ipsw eller tilpasset gjenoppretting bunten, mens QuickPwn bruker et annet system for å jailbreak enheten.
3. Pwnage Tool anses å være en egnet metode, selv om de fleste brukere foretrekker QuickPwn.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------