Stilling: ovs0 > Rune Torkildsen >

Forskjellen mellom DPI og LPT

punkter per tomme ( også kjent som DPI ) er bokstavelig talt en måling av maksimalt antall prikker en skriver har tilgang til per tomme. Prikkene referere enheten der alle skrivere og datamaskiner måles, nemlig binær kode. Derfor er hver prikk enten av eller på. Disse prikkene utgjør et rutenett mønster som bare kan skrive ut i sort og hvitt. Det er ingen farger eller nyanser av farger. ( for eksempel grå ) for å oppnå utseendet til grå på en trykt ark, bruker skriveren en optisk hentydning med prikker av varierende størrelser-plassere prikker ved siden av hverandre, og utskrift i høy oppløsning, gir utseendet av grå.
linjer per tomme ( også kjent som LPI ) er et mål på antall avrundede punkter som er i en tomme. LPI er også kjent som en skjerm, og er gitt navnet sitt fordi hvert rundet punkt har en midtpunktet som er opprettet i varierende størrelser. Denne variasjonen avhenger av gråtone brukt, og tilordner midtpunktene enheter av linjer per tomme.
som prikker utgjør komponentene i et rutenett, alt avrundede prikker er dannet fra en distinkt mønster av kvadrerte prikker. utseendet rundhet avhenger av oppløsningen av en datamaskin, og /eller skriver. Den LPI er direkte relatert til DPI, og DPI er direkte relatert til oppløsning Avhengig av oppløsningen, kan man få et bilde som virker kornete enn andre-. Det er, pixilated For eksempel, i. for å få en prikk som faktisk vises runde fremfor firkantet, eller pixilated, må man ha en DPI på minst 600 A glossy magasin er vanligvis skrives med en LPI på 150,. som gjelder DPI, noe som betyr at vedtaket ble 2400 DPI eller høyere. LPI er ikke utelukkende forbundet med prikker. Det måles vanligvis ved vinkler fargen svart er vanligvis plassert i en 45 graders vinkel-. En annen optisk hentydning slik at betrakteren ikke ser et rutenett, men snarere ser fargen svart
Oppsummering. :
en DPI måler det maksimale antall prikker en skriver ut per tomme, LPI er en direkte måling av antall avrundede punkter i en tomme
2. i DPI, prikker utgjør et rutenett form, og blir skåret på nettet, i LPI, er linjer som består av flere kvadrerte prikkene ( som til slutt gjør en avrundet prikk ).
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------