Stilling: ovs0 > Rune Torkildsen >

Forskjellen mellom BitTorrent og uTorrent

Torrenter har helt revolusjonerte måten at folk dele og laste ned filer. I stedet for å laste ned hele filen fra et bestemt punkt, er det nedlasting maskinen klar over en rekke datamaskiner som har en kopi av filen, eller biter av den, og laster ned biter fra ulike kilder. på denne måten blir belastningen deles, og risikoen for den viktigste kilden komme overbelastes ned på grunn av antall forespørsler elimineres. BitTorrent og uTorrent er to klienter som styrer torrent nedlasting. Den viktigste forskjellen mellom de to, er deres størrelse. Installasjonsprogrammet for uTorrent er godt under 1MB, mens det av BitTorrent er nesten 3MB. Dette er fordi BitTorrent installasjonsprogrammet pakker den valgfrie programvaren, som verktøylinjer, sammen med installatøren, mens uTorrent bare laster det hvis brukeren bestemmer han trenger det.
utviklingen syklus av uTorrent er ganske rask, og det er alfa og beta-versjoner er tilgjengelige, slik at du alltid er på kanten av utviklingen. BitTorrent frigir bare stabile versjoner, og foregoes utgivelsen av alfa-eller beta-versjoner. uTorrent brukere har fordelen av å motta nye funksjoner først, mens BitTorrent-versjonene er sikret møter færre problemer, om noen, som den programvaren de bruker, har blitt grundig testet. Siden BitTorrent bare slipper stabile versjoner, er det også en merkbar forsinke mellom utgivelsen av en uTorrent stabil versjon og en BitTorrent stabil versjon. Denne forsinkelsen kan være et sted rundt en uke. Så hvis du bruker uTorrent, men bare å oppdatere til stabile versjoner, du i utgangspunktet ha en BitTorrent-klient det er alltid en uke for tidlig.
Når det gjelder utførelsen av både kunder, er det egentlig ingen store forskjeller, som begge er nesten identisk med hverandre. Selv uTorrent kanskje få noen funksjoner som vil forbedre ytelsen av noen margin, BitTorrent vil også få de samme funksjonene så snart de blir stabile, og dermed eliminere gapet. Dette er i utgangspunktet en katt og mus jakt, hvor BitTorrent alltid trails uTorrent av noen liten margin. BitTorrent-brukere bare har den ekstra buffer i tilfelle endringer introdusert til den ustabile versjonen av programvaren gjør programvaren til å krasje, eller mislykkes på noen måte. Oppsummering :
En BitTorrent Installasjonsprogrammet er betydelig større enn uTorrent installasjonsprogrammet
2 uTorrent har alfa-og beta-versjoner, mens BitTorrent ikke <. br /> 3. Stabile BitTorrent versjoner blir utgitt litt senere enn de av uTorrent.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------