Stilling: ovs0 > Rune Torkildsen >

Forskjellen mellom Myspace og Bebo

Internett har blitt mer sosial enn noensinne. Med fremveksten av sosiale nettverk, flere og flere mennesker går online for å poste, og holde seg orientert, med nye sosiale arrangementer enten med familie, venner, og /eller grupper i samfunnet.
mange typer nettsamfunn har kommet og gått. Mange av dem ble vellykket med noen få knapt gjør det. Spesielt en av de mest vellykkede sosiale nettverk nettsteder som noensinne treffer nettet er MySpace.
MySpace, som ble lansert i august 2003, har blitt standard i sosiale nettverk bransjen. På tidspunktet for sitt høydepunkt, hadde det satt standarden som mange sosiale nettverk nettstedet wannabes prøvde å matche, eller etterligne. I juni 2006, MySpace nådd toppen av suksess, bli utnevnt som den mest vellykkede og populære sosiale nettverk nettsted i USA. MySpace er også tilgjengelig på 15 språk.
Utrolig nok ble opprinnelsen til MySpace egentlig ikke ment å bli et sosialt nettverk nettsted. i begynnelsen var det faktisk ment å bli en online data lagring og deling nettside. Til slutt, gjorde det overgangen fra å være en online lagringsplass, for å et sosialt nettverk web enhet.
Dessverre MySpace er nå fallende jevnt. Bortsett fra monsteret heter Facebook, har det veldig formidabel konkurranse fra Bebo. gang i 2006, hadde Bebo innhentet MySpace, om enn for en stund, på grunn av brukerne hopping skipet. på den tiden led MySpace fra treg lasting av sider og medier, som virkelig slått mange av.
Blog tidlig, Blog ofte er den fulle betydningen av forkortelsen Bebo. Den ble grunnlagt to år etter lanseringen av MySpace (januar 2005) av paret, Michael og Xochi Birch. I mars 2008 ble det kjøpt av AOL, for 850 millioner dollar. Bebo er ganske lik MySpace, og andre nettsamfunn for den saks skyld. Men ville mange si at Bebo er mer oversiktlig enn MySpace. Med Bebo, et digert Choice Skins database blir tilbudt. Derfor kan brukere effektivt endre utseendet av sine personlige sider-dette i motsetning til MySpace metode for layout og farge tilpasning, som var i hovedsak basert på koding. Bebo kan du også ha muligheten til å designe din egen side.
Selv om fortsatt bak MySpace i USA, er det svært populære i mange europeiske regioner, særlig i Storbritannia.
Sammendrag :
en MySpace ble lansert tidligere enn Bebo Det var forut for nesten to år
to MySpace ikke ble opprinnelig ment å bli 1. nettsamfunn, mens Bebo ble bevisst skapt til å bli et nettsamfunn.
3. MySpace er mer populær i USA, mens Bebo gjør bedre i europeiske territorier, for eksempel Storbritannia.
4. Tilpassing av personlige sider er mer oversiktlig for Bebo brukere.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------