Stilling: ovs0 > Rune Torkildsen >

Forskjellen mellom internett utforske 7 og 8

Microsoft Internet Explorer er den mest populære nettleseren i verden i dag. Med utgivelsen av versjon 8, er det tid for å sammenligne den med den eldre versjonen 7 og se hva de forbedringene er. Det ville være lettere å snakke om hva som er nytt i IE8 enn hva som ikke er i IE7 Så her er en liste over forbedringene : bedre ytelse, web Slices, privat surfing, bedre søk bar, forbedrede faner, forbedret sikkerhet.
Internet Explorer 7 kom 5 år etter at versjon 6 gjorde og i denne tidsrom introduserte det en masse nye funksjoner til IE serien. IE7 var den første i serien for å innføre faner, selv om det allerede var tilstede i andre nettlesere. Det introduserte også pop-up blocker og phishing-filter som gjorde internett surfing mye tryggere. Det også gitt en bedre total nettleser erfaring grunn hastighet og brukergrensesnitt forbedringer
. <-! adsensestart->
Det er allerede gitt, at IE8 vil presentere mer fart forbedringer i lasting og gjengi sider siden det er den forbedret versjon, men det gir mange flere funksjoner som ikke var tilstede i IE7. Web Slices er en av dem. Dette er en funksjon som har blitt gjort for Vista-skrivebordet, men er nå inkludert i nettleseren. Web Slices tillater brukeren å abonnere på små forhåndsdefinerte nettsider og se på hva det inneholder uten å besøke nettstedet. Dette ville være utmerket om du liker å sjekke om noe hele dagen lang som en ebay auksjon. En annen ny funksjon er InPrivate-visning. Det er en funksjon som du kan aktivere og deaktivere på vilje. Når du forlater en InPrivate leseøkt, er alle data for denne økten som informasjonskapsler og midlertidige filer slettes automatisk uten å berøre de data som ikke ble gjort i InPrivate økter.
endringer ble også gjort på adressefeltet som gir deg informasjon om ulike kategorier som historie og favoritter som du skriver. IE8 gjør også domenenavn utheving som lar deg se om området du besøker er den real deal eller en falsk 1. det ville også markere den protokollen når du bruker SSL, slik at du er sikker på at dataene dine er trygge.
fanebasert surfing har også blitt forbedret slik at brukerne til å gruppere flere faner. Sikkerhet har også blitt oppgradert med IE8 via Smart filter, ny og forbedret anti-phishing filter for Internet Explorer. Det eneste problemet som kan oppstå med IE8 er at det ikke er så bakoverkompatibel som det skal være, og noen sider som ble opprettet for IE7 kanskje ikke gjengi korrekt i IE8
Oppsummering :
1. IE 8 introduserte Web Slices og InPrivate, som ikke var tilstede i IE7.
2. Adresse Bar forbedringer med domenenavn utheving er gjort i IE8.
3. forbedringer til IE7 har fanebasert surfing og sikkerhetsfunksjoner er gjort på IE8.
4. Sider laget for IE7 kan ikke gjengis riktig i IE8.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------