Stilling: ovs0 > Rune Torkildsen >

Forskjellen mellom USB 1.0 og usb 2.0

Universal Serial Bus eller USB er blitt den mest brukte havnen i datamaskiner i dag. Det nå eksisterer i to versjoner. 1.0 som var den opprinnelige standarden på USB, og 2.0 som er kraftig forbedret versjon for nyere enheter. til sluttbruker, er forskjellen mellom disse to enhetene rent i hastighet sin. USB 1.0-enheter kan bare oppnå en maksimal hastighet på 12 Mbps mens 2.0 enheter kan teoretisk oppnå opptil 40 ganger at 480Mbps. den virkelige verden hastigheter er lavere for begge standarder siden det er andre faktorer som kan påvirke sin samlede gjennomstrømning.
Opprinnelig ment for mye tregere enheter, den første USB gjennomføringen ga ingen mulighet for høyhastighets dataoverføring. Enheter som mus, tastatur, spillkontrollere og noen få andre, som var de enhetene som USB var for, vanligvis overføres bare en svært liten mengde data skal fungere skikkelig. Men som USB ble mer populært, flere enheter begynte også å bytte til USB på grunn av den økende populariteten til USB-porten og den relative enkle å plugge inn enheter. Høyhastighetstjenester enheter som minnepinner spredte seg raskt, og digitale kameraer og videokameraer begynte å sport en USB-kabel for tilkobling til datamaskiner, men hindring av svært lav tilkoblingshastighet ble ganske tydelig ganske raskt. Den 12 Mbps hastighet på 1.0 enheter er allerede en oppgradering til den aller første standarden som bare tillot 1. 5Mbps tilkoblinger. USB 1.0 enheter kan enten være en lav hastighet enhet som kjører på 1. 5Mbps eller en full hastighet enhet på 12 Mbps. En kobler enheten må du finne ut om det er en lav eller full fart enheten ved initialisering sitt. USB 2.0 legger høy hastighet tilkobling til de to foregående, og det er i høy hastighet at du kan få 480Mbps teoretisk gjennomstrømning.
Fordi USB 1.0 kan bare gjenkjenne lav hastighet og full fart enheter, 2 USB. 0 må skape en midlertidig løsning for å beholde bakoverkompatibilitet med eldre standard. A 2.0 enhet identifiserer seg som en full hastighet enhet ved første forhandler deretter med kontrolleren via en rekke kvitring. Når kontrolleren identifiserer enheten som en høyhastighets enhet, blir forbindelsen deretter tilbakestille til og høy hastighet signalisering brukes
Oppsummering :
en USB 2 0. er oppgraderingen av 1.0
2. USB 2.0 er mye raskere i forhold til 1.0
3. USB 1.0 har to moduser av drift mens 2.0 legger en annen
4. USB 2.0 enheter må kobles som en 1.0 enhet og forhandle for en 2.0 forbindelse
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------