Stilling: ovs0 > Rune Torkildsen >

Forskjellen mellom MFC og WIN32

Windows API ( Application Programming Interface ) har kommet for å bli allment kjent eller referert til som Win32. Hvis du vil lage et program som ville fungere i et Windows-miljø, ville du trenger å ha noe som er kompatibel med Win32. MFC eller Microsoft Foundation Class er en klasse bibliotek i C + + som omslutter enkelte deler av Windows API for å gjøre det enklere for programmerere å bygge lette kode.
bygge en søknad for Win32 betyr at du må bruke sin SDK for å opprettholde kompatibilitet og unngå defekter eller andre problem. Problemet med å bruke Win32 SDK er at du trenger å manuelt skrive kode for alt. Dette kan føre til feil i kode som enten kan være mindre og raske til å fikse eller større og være en hodepine å spore. MFC er sammensatt av funksjoner som er mest brukte av programmerere som å lage vinduer eller åpne dialogbokser. Bruke MFC reduserer til en eneste linje med kode hva som ellers ville være sammensatt av 10 eller 20 linjer som gjør det enkelt og mye raskere å bygge. Feilsøking vil også være mye enklere med MFC, siden du ikke trenger å fordype deg i de faktiske koding av hver funksjon, og du vil bare trenger å bekymre deg om hvordan du kalte funksjonen. MFC omhandler også Windows-miljøet direkte, noe som betyr at du ikke trenger å bry deg med innstillinger som hver bruker har på sin datamaskin. Dette sikrer at programmet vil vises korrekt i de fleste tilfeller når du bruker MFC.
MFC har vært en meget vellykket bibliotek som andre programmeringsspråk har utviklet sin egen eller tilpasset bruk av MFC for sin egen. Uansett hvilken ramme du benytter, vil du fortsatt bruke Win32 hvis du har tenkt å lage programmer for Windows-operativsystemet. MFC gjør bare det lettere og raskere for C + + programmerere
Oppsummering :
En Win32 er også kjent som Windows API mens MFC er en C + + klassebibliotek som brytes deler av. Windows API
2. MFC består av de vanligste operasjonene som brukes i byggingen av en Win32 applikasjon
3. bruke MFC gjør koding lettere og mye enklere enn å bruke Windows API direkte
4. MFC gjør C + + programmerere å bruke dagens Windows-miljøet
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------