Stilling: ovs0 > Rune Torkildsen >

Forskjellen mellom DB2 og SQL Server

Databasesystemer er svært viktig spesielt når du arbeider med store mengder data som er veldig viktig. For å håndtere disse dataene, ville du trenger for å implementere en Relational Database Management System eller RDBMS. to av RDBMS fins i dag, er DB2 utviklet av IBM og SQL server som kommer fra Microsoft.
begrepet DB2 vanligvis refererer til Enterprise server Edition som kan kjøres på UNIX, Windows og Linux servere selv om det er mange flere versjoner av DB2, noen er til og med kjøre på håndholdte enheter. DB2 Enterprise Server Edition er ment for avanserte stormaskiner og kan ha noen problemer med å jobbe på lavere end maskin for mindre databasen behov. SQL Serveren har ikke dette problemet, og kan enkelt skaleres fra lave enden bærbare datamaskiner til high end stormaskiner. SQL server kommer også i mange utgaver, men til sammenligning vil vi håndtere Enterprise Edition SQL server Enterprise Edition leveres komplett med alle de funksjoner som trengs for å kjøre og vedlikeholde din egen database, og selv har verktøy som ville være. kjøpt hvis du bruker DB2, som Word Indexer og Server Clear. SQL serveren gir også utvikleren med flere grafiske verktøy som gjør det lettere for ham å lage databaser og relasjoner på tvers av forskjellige tabeller. Selv dra og slipp-funksjonalitet er allerede programmert inn i disse verktøyene. DB2 har også en GUI verktøy, men det er ganske begrenset i forhold til at av SQL og mest avanserte brukerne fortsatt foretrekker å bruke kommandolinjen i behandling og vedlikehold av data.
en annen fordel som SQL har over DB2 er i. Net Framework at Microsoft også utviklet. Visual Studio, som er programmering suite i. Net Framework, støtter innebygd data programmering for SQL server. Dette gjør at Visual Studio programmerere å enkelt lage og feilsøke sine egne programmer som deretter kan utføres i SQL. server Dette reduserer den bratte læringskurven som ofte involvert når håndtere med et annet språk som behandler store mengder data
Oppsummering :
en SQL-server kan kjøre på nesten hvilken som helst datamaskin med en laptop som DB2 Enterprise Edition Server kan ikke
2. SQL-server kan dra og slippe tabeller og DB2 kan ikke
3. SQL server har en innebygd i Word Indexer, må du ha din egen for DB2
4. SQL server har en innebygd server Clear, må du også ha din egen for DB2
fem. SQL server har støtte fra Microsoft. Net Framework lar programmerere kjent med. Netto språk for enkelt å plukke opp den nødvendige læring.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------