Stilling: ovs0 > Rune Torkildsen >

Forskjellen mellom CCNA og CCNP

Cisco er den største produsent av svitsjer og rutere som brukes i å etablere en pålitelig og effektiv nettverk. Å hjelpe sine kunder i å velge personell som er stand til å arbeide med maskinvaren sin, har Cisco etablert en sett med sertifiseringer for dem som tilfredsstilte kravene. CCNA ( Cisco Certified Network Associate ) og ccnp ( Cisco Certified Network Personell ) er bare to av de mulige sertifiseringer som du kan få. forskjellen mellom disse to er at ville du trenger for å få din ccna sertifisering før du kan selv kvalifisere til cCNP sertifisering.
CCNA sertifisering forsikrer arbeidsgivere at den sertifiserte personen er i stand til å installere, bruke og konfigurere bedriftsnivå svitsjer og rutere. De kan også implementere tilkoblinger til eksterne nettsteder som WAN samtidig at nettverket er sikkert fra ondsinnet angrep. de er også i stand finne ut og fikse de vanligste problemene som kan oppstå fra disse nettverkene. fra CCNA sertifisering, kan man spesialisere seg i noen få grener. spesialisering alternativene er sikkerhet, stemme, og trådløst nettverk. Disse kursene går dypere inn i temaet for å styrke personens evner. Ccnp er en annen sertifisering som du kan få fra Cisco, men i forhold til CCNA, er det et skritt ovenfor. Du må ha ervervet CCNA sertifisering før kan søke om ccnp sertifisering. som en konsekvens, kan du si at anskaffe en cCNP sertifisering er vanskeligere, så du vil trenge for å passere fire flere eksamener. En ccnp sertifisering innebærer at innehaveren er i stand å gjøre oppgavene til en CCNA personell på en større skala. De har vist evne til å arbeide i nettverk som har noder mellom 100 og 500 og enda lenger. Dette er en mye større oppgave som du vil trenge for å koble nettverkene på en måte som maksimerer datahastighet og hindre utseendet kvele poeng.
Velge mellom CCNA og cCNP er bare mulig hvis du setter ditt mål. Men hvis du prøver å bestemme hvilken du skal søke om, er det egentlig ikke aktuelt når du ville fortsatt behov for å passere og kjøpe CCNA sertifisering uavhengig av målet ditt.
Oppsummering :
en ccna og ccnp er to sertifiseringer utstedt av Cisco
2 Du må ha CCNA før du kan søke CCNP
3. CCNA sertifisert personell kan arbeide med rutere og slått nettverk mens cCNP sertifisert personell kan gjøre dette på en mye større skala
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------