Stilling: ovs0 > Rune Torkildsen >

Forskjellen mellom arkitekt og ingeniør

en arkitekt også oppsyn med byggingen av en bygning som han har designet. ordet er avledet fra latin og gresk røtter som teknisk betyr sjef Builder . En arkitekt må ha hovedfokus på estetikk ved utforming av bygninger, men på siden, må han huske på ting som sikkerhet og praktisk nytte av bygget. En arkitekt må også bli kjent med de lokale lovene slik at han gjør ikke omfatter strukturer i planen hans som ikke er juridisk tillatt. for eksempel, det er lover om avstanden vegger fra byggeområdet, selve området som har blitt bygget på en tomt, enten et svømmebasseng kan tillates eller ikke, hva er kravene til en kjeller etc. En arkitekt bør også være klar over hva klaringer er nødvendig for kart av bygget før byggingen må starte.
En ingeniør arbeid er basert på en langt større lerret. Han vil hjelpe arkitekten i den praktiske gjennomføringen av design når det kommer til en bygning, men han kan også være spesialisert på andre spesifikke aspekter av hele prosessen. Så arkitekten er begrenset til de layoutene bare. en ingeniør blir flinkere til å forklare og beregne nøyaktig hva materialet vil bli nødvendig, hvordan det må være fast osv.
Både arkitekter og ingeniører arbeider for regjeringer rundt om i verden, men når det kommer til hærer, ingeniører har en spesiell rolle å spille. De må ikke bare være opptatt med byggingen av bygningen, men også med hvordan man best kan strukturer som broer, kan bygninger etc bli ødelagt i fiendeland hvis nødvendig.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------