Stilling: ovs0 > Tone Gramer >

Forskjellen mellom jogging og kjører

Er det en forskjell, vil de fleste av oss spørre. Tilsynelatende er det. For noen mennesker kjører virker veldig skremmende, så for å gjøre det virke enkelt og gjennomførbart de døpte det jogger ! Egentlig det er ikke langt fra sannheten. Forskjellen ligger ikke så mye i den hastigheten som folk flest kan tenke deg, men hvor alvorlig du nærmer de to aktivitetene. Så det er ikke slik at beveger seg i en avslappet måte er jogging, og beveger seg raskt er i gang.
det er alvorlig som du trene og forberede mot målet om å kjøre som kvalifiserer som kjører. På den annen side kan du være en rask mover, men hvis du unne deg den på siden, og bruke det mer å slappe kropp og sinn så er du definitivt en jogger. Ikke rart man har hørt om som kjører konkurranser, og aldri jogge seg.
Du kan også ringe jogging på springbrett til å kjøre. Når du kjører krever en person til å være ganske passe, kan jogging foretas av relativt uegnet personer som det ikke er at taxing. Running være mer anstrengende er mer effektivt enn jogging når det gjelder å oppnå fitness raskere. Jogging på den annen side fører til mindre slitasje på kroppen og er i den utstrekning tryggere enn å kjøre. Til mer teknisk orientert når du kjører med en hastighet som er mindre enn 6 kilometer i timen, er du faktisk jogge ! Et annet interessant å ta på jogging beskriver det som en nedkjøling prosessen etter en sprek løp. Dette gjør at en alvorlig løper å hente inn energi etter en mer energisk kjøre litt senere. Nok et interessant er hvor ofte man løper de de som er regelmessig er løpere, og den som er midlertidige er joggere.
Kanskje den beste skillet ville være å beskrive en joggetur som en langsom, jevn og monoton trav, er mens du kjører en virksomhet som er raskere enn å gå. seriøse løpere ta anstøt av deres anstrengelser blir referert til som jogging, men økende skillet skal gifte uskarpt, og jogging har fått i respektabilitet.
på slutten av dagen kan du kalle det hva du er komfortabel med. faktum i saken er at begge er en perfekt måte å holde seg i form, og å miste de ekstra pounds. Så hvis du ønsker å treffe sporet og jogge dem eller kjøre og bli kvitt dem er helt opp til deg
Oppsummering :
En Jogging er for svakt hjerte, kjører for de seriøse utøverne.
to. Jogging er en avslappet affære, mens kjører krever mål, besluttsomhet og engasjement.
tre. Jogging er et springbrett å kjøre. Folk utdannet fra milde jogging til mer alvorlig løping.
4. Løping er mer anstrengende trening enn jogging.
fem. jogging er mye mildere på kroppen enn å kjøre.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------