Stilling: ovs0 > Tone Gramer >

Forskjellen mellom eubacteria og archaebacteria

Archaebacteria er en av de eldste organismer som finnes på planeten jorden. de består av en enkelt celle og kalles prokaryoter. Interessant archaebacteria er vanligvis finner under ekstreme forhold. Dette er ikke overraskende med tanke på at de var en av de første organismene på jorden-i en tid da jorden var en planet med giftige gasser og uutholdelig varme. Archaebacteria var en av de eneste organismene som kan overleve i den uvennlige tilstand.
eubacteria er de vanligste vi refererer til når vi er generelt snakker om bakterier. de er komplekse i struktur og finnes under nøytrale forhold. Du kan finne eubacteria i en rekke forhold, for eksempel, kan du finne dem i menneskekroppen, i noen matvarer ( yikes! ) og praktisk talt overalt rundt oss.
<- adsensestart->.
Archaebacteria er vanligvis kategorisert i tre grupper i insekt riket, er disse gruppene kalles phyla Den phyla henhold Archaebacteria inkluderer metanogener, de halophiles og themoacidophiles. metanogener høste energi ved å endre H2 og CO2 i metan, derav navnet. den andre kategorien, de halophiles, har også en grunn bak navnene. Visste du at disse bakteriene trives i salt ? De fleste bakterier dør av under salte forhold, men som hjelper halophiles trives og blomstre. Themoacidophiles trives under sure forhold. De liker også høye temperaturer og kan gjerne overleve i områder som har 230degrees Fahrenheit temperaturer og lav pH.
Eubacteria har fire phyla ( grupper, dum !). Disse er: cyanobakterier er bakterier som er fotosyntetiske i naturen det betyr at de kan bruke solens energi til å tilberede sin egen mat de også slipper oksygen som et biprodukt Disse er vanligvis funnet i vann.
spirochetes blir vanligvis kalt gram negative bakterier. De kan være parasitter, som lever av verten eller de kan leve i symbiose med verten. Spirochetes kan også leve av seg selv.
Den andre gruppen er de gram positive bakterier. dette inkluderer dine vennlige nabolaget bakterier produserer det deilig yoghurt og ikke så vennlig en som gir deg en sår hals !
det er et faktum at eubacteria har blitt studert mer omfattende av mennesker. det to hoved årsakene bak dette. Archaebacteria vanligvis bor i de mest fiendtlige miljøer, også i vulkanske åpninger. Av denne grunn er det mindre praktisk å studere dem. Dessuten, alle patogener vi kjenner er under gruppe kalt eubacteria. Også noen av disse eubacteria har økonomisk betydning, for eksempel Lactobacillus. Dette har gjort det til en mer interessant gjenstand for studier
Summary :
en eubacteria lever under nøytrale forhold, mens archaebacteria lever under ekstreme
2. Archaebacteria er encellede skapninger, mens eubacteria er mer komplekse i natur
tre. eubacteria har blitt studert mer av mennesker fordi de finnes i større antall i sitt miljø. De har også blitt studert mer omfattende fordi noen har økonomisk betydning.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------