Stilling: ovs0 > Tone Gramer >

Forskjellen mellom eksem og psoriasis

Det spiller ingen rolle om du har den minste av zits eller en eksplosjon av eksem og psoriasis,. De er alltid ledsaget av en mye ubehag og halsbrann Den beste måten å starte takle en hud sykdom er å ha en bedre ide om det. Selv om eksem og psoriasis har mange ting til felles, er den grunnleggende natur av de to forholdene annerledes. La oss se hvordan disse forholdene er forskjellige fra hverandre.
Eksem er en sykdom som er utgangspunktet allergisk i naturen. Det er kroppens måte å reagere på noe den oppfatter som en irriterende. For eksempel kan du være allergisk mot noen vaskemidler og såper og dette kan føre til at huden til å bryte ut i eksem. Eksem åpenbarer seg som tørr. hud som kan ha noen blemmer på det det kan også ha hevet flekker og en kløe som driver deg nøtter
<- adsensestart->
Psoriasis på den annen side, refererer til rød og ru hud som har en hevet utseende. området kan eller ikke kan klø. Den mest synlige forskjellen mellom eksem og psoriasis er at de områdene som berøres av psoriasis vil vanligvis ha en skjellende flassing som kan selv forårsake blødninger. En annen grunnleggende forskjell mellom eksem og psoriasis er at de er forårsaket av forskjellige ting. For eksempel er eksem som regel en slags allergisk reaksjon av kroppen til noen irriterende. Psoriasis, derimot, er vanligvis forårsaket av en rekke faktorer, de viktigste blant dem er en genetisk predisposisjon for tilstanden. Hva oversette det til ? Vel, hvis du har genetisk predisposisjon for det og huden møter de irriterende, er du mest sannsynlig å ha en psoriasis angrep.
Mens eksem kan unngås ved å ikke utsette huden din for irritanter, er det svært lite du kan gjøre om et angrep av psoriasis. En annen viktig forskjell mellom de to forholdene er at mens eksem er begrenset til huden, psoriasis kan ha en negativ effekt på leddene også. psoriasis ofte forårsaker symptomer på leddgikt lignende smerter på forskjellige leddene.
uansett hva din tilstand er, er det svært viktig for deg å søke medisinsk oppmerksomhet så snart som mulig. Eksem kan resultere i mange flere infeksjoner og jo raskere du får medisinsk hjelp, jo bedre du er i stand til å kontrollere denne situasjonen.
Oppsummering :
en Eksem er forårsaket av allergiske reaksjoner i kroppen til irritanter som vaskemiddel og såper Psoriasis på den annen side er vanligvis genetisk i naturen 2. huden tar på en tørr og flassende utseende i eksem og det vil forårsake mye kløe. Psoriasis er preget av tørr og flekkete hud som noen ganger opp i naturen. det kan klør til tider og kan føre til at huden blødning også.
3. effektene av eksem er begrenset til hud. effektene av psoriasis er også følt i form av arthritic smerter i leddene.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------