Stilling: ovs0 > Tone Gramer >

Forskjellen mellom bypass og åpen hjertekirurgi

Både åpen hjertekirurgi og bypass surgeries er sofistikerte operasjoner utført på mennesker for å lindre en tilstand av hjertet. Det finnes imidlertid en rekke forskjeller mellom de to operasjonene. Utgangspunktet, er enhver operasjon som starter med åpning brystet kalles en åpen hjertekirurgi. poenget å huske her er at begrepet "åpen " refererer til en åpning av brystkassen, og ikke hjertet per se.
en åpen hjertekirurgi kan eller ikke kan inneholde en åpning av hjertet. Det kan innebære inngrep på andre deler av brystet for eksempel, arteriene i hjertet, ventiler eller musklene i hjertet
. <- ! Adsensestart->
En åpen hjertekirurgi kan inkludere teknikker som er utført gjennom små snitt på brystet. til tross for den enorme utviklingen av medisinsk vitenskap, er disse teknikkene fremdeles betegnes åpen hjertekirurgi.
En koronar bypass kirurgi eller CABG er gjort når blodstrømmen gjennom arteriene er svekket. Dette skjer ofte når koronararteriene som bringer blod til hjertet blir fortykket med plakett. Plakk kan bygge opp på grunn av opphopning av fett, kolesterol etc i arteriene. Dette hindrer en jevn flyt av blod gjennom hjertet. A -bypass operasjon bokstavelig talt " omgår " den blokkerte området av arterien for å opprettholde en jevn flyt av blod til hjertet. En bypass kirurgi er bare en type åpen hjertekirurgi. det kan være andre som koronar angioplastikk, hjerte transplantasjoner etc. Igjen, bypass kirurgi kan ikke utføres i et åpent hjerte måte. Medisinsk vitenskap har skalert store høyder og mindre invasive teknikker for å utføre en bypass er tilgjengelig nå. Metoden legen velger vil avhenge av kompetansen som finnes i pasientens området og også noen forhold som er relatert til pasientens helse. For eksempel kan legen bestemme at en mindre invasiv prosedyre ikke fungerer for deg og deretter gå for en mer konvensjonell åpen hjertekirurgi for å ha en bypass.
i en bypass kirurgi, er en blodåre fra enten brystet eller leggen podet på koronar som har en blokkering. prosessen sikrer at blokkerte delen av arteriene er forbigått og blod kan flyte lett gjennom denne nye fartøy. Det er en kirurgisk prosedyre som krever sykehusinnleggelse.
Under hele denne prosedyren, du hjerte holdes i hvilestilling. Løpet av denne tiden, er funksjonen av hjertet utført av en hjerte -og lunge-maskin, slik at blodsirkulasjonen opprettholdes i hele kroppen.
Begge åpent hjerte operasjoner og bypass surgeries er livreddende metoder som kan sikre at ditt hjerte holder seg i form og funksjon i mange år framover.
Sammendrag :
en åpent hjerte kirurgi forholde seg til enhver operasjon som åpner opp i brysthulen. Bortsett fra bypass surgeries, er det andre typer åpne hjertet surgeries også
to. En bypass kirurgi kan utføres gjennom en åpen hjerteoperasjon eller gjennom mindre invasive metoder.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------