Stilling: ovs0 > Tone Gramer >

Forskjellen mellom ELG og HJORT

hjortedyr er en stor gruppe av beite eller surfing drøvtyggere den dekke hele kloden. Noen vanlige hjortedyr er elg, elg, hvit-tailed deer, og Sambar. For det meste del, disse artene holder flere likheter med sine fettere enn forskjeller, men det er noen viktige forskjeller mellom hjort og elg.
de fleste mennesker i Nord-Amerika refererer til hvite-tailed deer som hjort, akkurat som vi vil være gjør for varigheten av denne artikkelen. Men hvite-haler er en art innen hjortedyr, Cervidae.
Likheter
Begge artene er drøvtyggere, noe som betyr at de har en fire-kammer magen full av bakterier som tillater dem fordøye nesten alle varianter av plantemateriale.
Både arter parer seg i høst og i løpet av den tiden menn mister en vesentlig del av kroppsvekten sin som de forsøker å parre seg med så mange hunner som mulig.
Barn hjort ( rådyrkalver ) og baby elg ( kalver ) er født på våren. de er merket med karakteristiske hvite fargede flekker på at de mister før deres første vinteren.
Hannene på begge artene vokser et nytt sett av gevir årlig. Ettersom disse gevir vokser i løpet av våren og sommeren de er dekket med et mykt vev kjent som fløyel.
Det er også mange måter du kan fortelle elg og hjort fra hverandre. Morfologi
Elk 'er store dyr. Hannene veier rundt £ 700 når de når modenhet, og stå 5 meter lang og 8 meter høy. Kvinner er mindre og bare vekt 500lb. Elgen er dekket med en lodden brun frakk som blir tykkere om vinteren. Hanner også vokse en tykk matte av hår rundt halsen på den tiden. Elk neser er store, runde, og droopy.
Deer 'top ut på £ 300 for modne menn. Kvinner sjelden vekt mer enn £ 200. Deer stå rundt 3? meter høy og kan vokse til så lenge som 7 meter i lengde. Deres strøk er rødlig skjær i sommer og kjedelig ut til en grå vinteren. Det mest karakteristiske trekk ved hjorten er dens hvite halen, som det reiser i alarm.
Vokalisering
Elk 'gjøre en særegen bugling samtale som kan høre for miles rundt. Variasjoner brukes til parring og som nødrop.
Deer ' kommunisere med bleats og grynt, men også gjøre liberal bruk av ikke-hørbar måter, for eksempel luktene.
Diet
Elk "er nettlesere og fôr på en rekke gress funnet på kantene av skogsområdene.
Deer " er grazers som foretrekker belgfrukter, men også spise skudd, blader, samt gras.
Sammendrag
en. hjort og elg har mange likhetstrekk inkludert deres taksonomiske familie, fordøyelsen, og reproduktive syklus.
to. Elk er mye større enn hjort. De to dyrene er også gjenkjennelig med sine strøk.
Tre. Elk kommunisere høyere og mer distinctivly enn hjort.
4. Elk er er grazers og hjort nettlesere.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------