Stilling: ovs0 > Tone Gramer >

Forskjellen mellom T-Mobile internett og t-mobile web

Internett har etter hvert krabbet ut fra stasjonære til bærbare datamaskiner, og nå enda med bærbare enheter som smarttelefoner og tabletter. Men er internett opplevelsen ikke det samme på tvers av alle enheter på grunn av uenigheter med hardware å yte bedre service, T-Mobile laget forskjellige forbindelse tilbud. T-Mobile Internet og T-Mobile Web Hovedforskjellen mellom T-Mobile Internet og T-Mobile Web er i hvilken grad de kan få tilgang til internett.
T-Mobile Internett gir en forbindelse som er identisk med hva du ville fått med typiske internett-tilkoblinger. I kontrast stiller T-Mobile Web en rekke begrensninger som deaktiverer alle unntatt de mest vanlige Internett-tjenester. Du kan fortsatt surfe på internett og gjøre dine e-poster, men hvis du bruker programmer som bruker forskjellige porter, som fildelingsprogrammer, vil disse bli blokkert i T-Mobile Web. Online spill kan også bruke forskjellige porter og kan ikke være i stand til å koble med T-Mobile Web.
Nettrafikken i T-Mobile Web er også rutes gjennom T-Mobile servere for å regulere bruken. Dette forhindrer brukere fra hogging for mye båndbredde. Selv nedlastinger er begrenset til størrelser på 1 MB eller mindre. Hvis du laster ned filer som er større enn 1MB, vil du få en feilmelding. T-Mobile Internet tilbudet er bedre egnet for de som er på bærbare eller stasjonære PCer som det gir en mer trofast internett opplevelsen, selv om, en T-Mobile Web plan kan passe de som bare surfer på nettet og til T-Mobile Web tilbudet er åpenbart rettet mot bærbare enheter som smarttelefoner og tabletter med. disse enhetene, de vanligste oppgavene er bare nettsurfing på nettsamfunn, sende e-poster, og meldingstjenester med venner.
De begrensningene på T-Mobile Web er egentlig ikke merkbar på smartphones og tabletter, slik at det skulle egentlig ikke være noen forskjell på disse enhetene. Så på en smarttelefon, er den eneste merkbare forskjellen betydelig redusert pris. på bare en femtedel av kostnadene ved en T-Mobile Internet plan, er T-Mobile Web en svært rimelig alternativ for de som ikke bruker planen på en datamaskin. Men for de som tjore sine bærbare datamaskiner til sine telefoner, er det ingen andre valg enn å gå for T-Mobile Internet.
Oppsummering :
en T-Mobile Web er en mer begrenset alternativ i forhold til T-Mobile Internet
2 T-Mobile Web er egnet for smartphones og tabletter stund. T-Mobile Internet er bedre egnet for bærbare
3. T-Mobile Web er et billigere alternativ til T-Mobile Internet
4. T-Mobile Web er mye billigere enn T-mobilt Internett
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------