Stilling: ovs0 > Tone Gramer >

Forskjellen mellom Ios 4.3.1 og ios 4.3.2

Som iOS er det eneste operativsystemet for en rekke Apple-produkter som inkluderer iPhone, iPod og iPad, er det viktig at de raskt finne og løse problemer som dukker opp. Dette er hensikten for patcher som iOS 4. 3. 1 og iOS 4. 3. 2. Hovedforskjellen mellom iOS 4 3 1 og iOS 4 3 2 er at sistnevnte er bare en liten patch som fikser et par problemer som dukket opp i iOS 4. 3. 1. Hvis du ikke har noen av problemene nevnt nedenfor, har ikke de berørte enhetene, eller ikke bruker den berørte tjenesten, oppdatering til iOS 4. 3. 2 trolig ikke ville gjøre noen merkbar forskjell i hvordan enheten utfører og det er ikke stort behov for å oppdatere.
Det første problemet som iOS 4. 3. 1 hadde som er løst i iOS 4. 3. 2 er med videofeeden i FaceTime. Med iOS 4. 3. en video kan vises ødelagt eller rett og slett fryse i løpet av eller før videosamtale. Gitt at ikke alle bruker FaceTime på regelmessig basis, er dette problemet ikke at store og påvirker ikke alle brukere. Men fortsatt er det en feil som må rettes for å levere full funksjonalitet. Det andre problemet som dukket opp i iOS 4 3 1 er spesifikk for iPad og påvirker ikke andre enheter som iPhone eller iPod, selv WiFi eneste versjonen av iPad er ikke berørt av dette problemet. nevnte problemet er problemet påvirker 3G-tilkobling. En 3G iPad med iOS 4. 3. en kan finne det vanskelig å koble til nettverket eller kan oppleve droppet tilkoblinger.
Begge disse problemene har blitt løst med iOS 4. 3. to, så de bør fungere korrekt. Selv om det er noe hastverk å oppdatere hvis du ikke har de angitte problemene ovenfor, det er likevel fornuftig å oppdatere når du kan. iOS 4 3 2 er fortsatt nødvendig når du patch til en senere oppdatering, selv om du ikke opplever de nevnte problemene ovenfor
Oppsummering :
1. iOS 4. 3. 2 er en mindre oppdatering som løser problemer som finnes i iOS 4. 3. en
2. iOS 4. 3. 2 fikser video problemer med FaceTime i iOS 4. 3. 1
3. iOS 4. 3. 2. fikser 3G tilkoblingsproblemer med at iPad hadde med iOS 4. 3. en
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------