Stilling: ovs0 > Tone Gramer >

Forskjellen mellom steketermometer og godteri termometer

visse kroppen enheter å måle noe er av største betydning for helsen. Blodtrykk enheter er viktig å vurdere hypertensjon og hypotensjon blant folk. Et stetoskop er viktig å vurdere unormal hjerte og lungelyder. et termometer er viktig å vurdere for en temperatur.
Snakker av termometre, det er varierende typer termometre som en kropp termometer, et rom termometer, barometer, og så videre og så videre. det er også steketermometer og candy termometer. Hva kan være forskjellene?
Et steketermometer, som navnet tilsier, brukes for kjøttprodukter som steker, biffer, fjærfe, lam, kalv, svin, røkt skinke, og så videre og så videre. kjøtt termometre sikre grad for hvordan kunden ønsker hans kjøtt eller hva du kaller doneness, hvis det er godt gjort et cetera kjøtt termometre er også nyttig for å sikre at kjøttet er kokt godt inne og ute siden. kjøttet inneholder mikroorganismer som kan bli drept bare av varme.
en candy termometer, også kjent som en sukker termometer, brukes vanligvis i kaker og dessert butikker å måle grad av temperaturen der ønsket konsistens sukkeret skal innhentes. Det finnes forskjellige typer sukker etapper, og en candy termometer er svært nyttig for å bestemme slike opplysninger. Kjøtt termometre er vanligvis laget av metall eller en bimetall stripe som kan bygges inn i kjøttet. Dette stykke metall har en skarp ende som er avgjørende for å trenge gjennom det tykke stykke kjøtt. det er også et display som kan fortelle deg temperatur og tilhørende grad, for eksempel, middels sjeldne. Noen høyteknologiske kjøtt termometre er allerede elektronisk med en alarm som kan stilles for å vite om den ønskede temperatur er oppnådd.
termometre, derimot, består av glass, og noen er laget av metall med en leser på toppen. Noen er allerede digital som automatisk forteller deg gjeldende temperaturen i sukker.
Begge termometre er verdifulle i matlaging og bespisning bransjer som dette guider kokken, kokk, og baker i å avgjøre om deres ønskede temperatur er allerede oppnådd
Oppsummering :
1. kjøtt termometre benyttes i kjøttprodukter mens termometre blir brukt i matlaging sukker.
2. Kjøtt termometre er laget av metall med en skarp spiss i enden, mens termometre er enten laget av glass eller metall uten en skarp ende.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------