Stilling: ovs0 > Tone Gramer >

Forskjellen mellom silisium og Bangalore

Teknologisk ledelse eller Informasjonsteknologi ( IT) er opptatt av utvikling og produksjon av programvare og maskinvare samt programmeringsspråk og informasjonssystemer.
I de siste fire tiårene har det opplevd en enorm mengde utvikling og vekst er dermed en av verdens ledende industrier i dag. Det banet vei for fremveksten av flere IT-selskaper på slike steder som Silicon Valley i USA og i Bangalore, India.
I de tidlige 20. århundret, teknologi selskaper som Hewlett-Packard, Intel, og andre firmaer begynte å vokse rundt Stanford University campus i Nord-California. Det begynte da skolens dekan Engineering Frederick Terman inspirert elevene å begynne sine egne selskaper.
det var der hvor utviklingen av mikrodatamaskin og mikroprosessor startet. Gjennom årene ble teknologiske og elektroniske nyvinninger utviklet i området gjør det til verdens ledende senter for teknologisk utvikling.
Navnet Silicon Valley kom fra silisium som brukes i produksjonen av halvledere som var de første produktene som er utviklet i området i Santa Clara dalen hvor selskapene som produserte dem var lokalisert. Bangalore, på den annen side, er hovedstaden i den indiske delstaten Karnataka. det er en del av beta verdens byer, og er der de fleste av Indias forskningsinstitusjoner og institusjoner så vel som dens mest etterspurte høgskolene ligger. Henvist til som Silicon Valley of India, det er hjem til flere programvareselskaper og industribedrifter som faller i telekommunikasjon, luftfart og andre teknologiske behov.
Det er Indias ledende eksportør av IT-produkter, og det er senter for landets høyteknologiske industri. U. S. selskaper som Infosys, IBM, Microsoft, Cisco, Intel, og Hewlett-Packard har kontorer og forskningssentre i området. Dens utvikling som IT-hub startet på 1990-tallet, og det fortsatte å vokse som selskapene fått et rykte for sin effektivitet og fortreffelighet. Sammenlignet til Silicon Valley, Bangalore IT selskaper og deres produkter ikke er like godt markedsført i markedet, though.
Bangalore IT-markedet er også ganske ny, og trenger fortsatt mer utvikling selv om den høye konsentrasjonen av U. S. IT-selskaper basert i området gjør det svært konkurransedyktig. Silicon Valley tiltrekker også mer av verdens beste hodene og investorer enn gjør Bangalore.
Mens Silicon Valley er åpen for nye ideer og lett aksepterer synspunkter som kan bidra i utviklingen sin, er Bangalore ikke og mener slike utspill som en innblanding i 1. selskapets private forhold
Summary :
1. Silicon Valley ligger i nærheten av San Francisco, USA mens Bangalore ligger i India.
2. Silicon Valley har vært catering til verdens IT-behov siden tidlig i det 20. århundre, mens Bangalore har dukket opp som en IT-hub på 1990-tallet.
3. Silicon Valley er allerede godt etablert mens Bangalore er fortsatt i prosessen med å lage et navn for seg selv.
4. Silicon Valley tiltrekker flere investorer og verdens beste hjerner mens Bangalore ikke.
fem. Silicon Valley-selskapene er bedre annonsert og markedsført og er mer åpne for innovasjoner enn bedrifter i Bangalore.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------