Stilling: ovs0 > Tone Gramer >

Forskjellen mellom PVC og SVC

PVC og SVC er forskjellige typer virtuelle kretser. PVC står for Permanent Virtual Circuit og SVC står for slått Virtual Circuit . Både PVC og SVC lek den viktigste rollen i nettverk som Frame Relay og X. 25. de kan også brukes i minibanker. å forstå deres forskjeller, la oss først forstå hva Frame Relay og X. 25 nettverk er.
Frame Relay nettverk
Frame Relay nettverk er en protokoll for en datalink nettverk. Disse nettverkene er spesielt designet for å overføre data om WAN eller wide Area nettverk. Frame Relay fungerer på ISDN linjer eller fiberoptikk, de tilbyr lav latency og korrigerer feil og dermed redusere overhead Avtalen gir kostnadseffektive telekommunikasjon som er vedtatt av selskaper å overføre langdistanse data I nyere. ganger, er populariteten til stafett nettverk avtagende som følge av gradvis migrering mot IP eller Internet Protocol-baserte løsninger.
X. 25
X. 25 nettverk er også en WAN eller fjernnett protokollen. Det ble vedtatt av teleselskapene og er en standard protokoll av CCITT eller konsultative komité for internasjonale telegraf og telefon. Denne protokollen lar datamaskiner til å kommunisere via mellomliggende datanettverk selv når datamaskinene er på ulike offentlige nettverk. PVC ( Permanent Virtual Circuit )
PVC er en virtuell krets som er tilgjengelig permanent. Det er en type virtuell krets hvor endepunktene ikke signalisere kretsen. virtuell krets verdiene er bruksanvisningen. ruten gjennom nettverket, er koblingen-by-link også manual. Hvis utstyret skjer til mislykkes, PVC også svikter, og det fysiske nettverket har til å re-rute. Den faste virtuell krets er en effektiv krets for vertene som må kommunisere hyppig som minibanker.
SVC ( Switched Virtual Circuit )
SVC har å gjenopprette tilkoblingen hver gang data må være sendte det er en krets etablert av UNI det er i utgangspunktet et krav tilkobling. forbindelsen er initiert av brukeren når bryteren svikter, svikter den SVC, og forbindelsen må re. etablert
Oppsummering :
1 PVC er en virtuell krets som er tilgjengelig permanent. Det er en type virtuell krets hvor endepunktene ikke signalisere kretsen. Virtuell krets verdiene er bruksanvisningen. Er imidlertid SVC en krets som er en on-demand krets etablert av brukeren signaler.
2 PVC er en permanent krets mens SVC må reetableres hver gang når det er behov for en dataoverføring 3 SVC forsvinner så snart dataene er overført.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------