Stilling: ovs0 > Tone Gramer >

Forskjellen mellom LTE og 4G

Overgangen fra første generasjon ( 1G ), til andre generasjon ( 2G ), så til slutt til tredje generasjon ( 3G ) mobiltelefoner teknologier er ganske tydelig avgrenset, og vi tydelig se tilhører hvilke telefoner til hver generasjon. med flyttingen til fjerde generasjon ( 4G ), er det mange nye nye teknologier og mye mer forvirring om hvilken som er 4G, og som en ikke er. det er bedre å se forskjellene mellom 4G og en av de nye teknologier som LTE ( 3GPP Long-Term Evolution ). For det første er 4G en teknologi standard mens LTE er en faktisk teknologi. LTE må bestå 4G standarder for å bli kvalifisert som en 4G-teknologi.
LTE definerer hvordan data er å være kodet og overføres fra ett punkt til et annet i mobilnettverket. derimot ikke 4G faktisk ikke definere det som teknologien har å gjøre. det bare definerer hva som må oppnås. for å passere som en ekte 4G, trenger noen teknologi for å oppnå stasjonære hastigheter på 1 Gbit /s og mobile hastigheter på 100Mbit /s. Det er flere tekniske spesifikasjoner, men disse to er nok til å skille 4G fra ikke-4G teknologier LTE er bare i stand til 100Mbit /s maksimal. Derfor faller veldig langt fra den tiltenkte målet Egentlig er LTE faktisk gruppert sammen med andre teknologier som WiMax som sub-4G teknologier. ofte referert til som 3 9G eller 3 5G En nyere versjon av LTE, kalt LTE Advanced, er ventet å overstige 4G standarder og er en ledende kandidat for 4G-sertifisering.
spørsmålet er nå hvorfor er det så mange mobiltelefoner og teleselskaper flaunting 4G når teknologien ikke finnes egentlig ennå? Svaret på dette er markedsføring. Med mange telekom konkurrerer om begrensede brukere, må de komme opp med måter å lokke brukere. Marketing en 3. 9G teknologien er egentlig ikke så fengende som markedsføring 4G. Grunn av at mange av telekom oppgradert sine nett til LTE så forbrutt ha en 4G-nett selv om det ikke var sant. faktum er, det kan ta et par år før vi faktisk kan oppleve en ekte 4G-teknologi.
Sammendrag :
en 4G er en teknologi standard mens LTE er en teknologi som ønsker å være 4G.
2. 4G spesifiserer ytelsen mens LTE definerer hvordan du oppnår optimal ytelse.
3. Mange av dagens 4G-merkede produkter og tjenester, inkludert LTE, egentlig ikke 4G.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------