Stilling: ovs0 > Tone Gramer >

Forskjellen mellom Dell XPS og Inspiron

Dell har produsert datamaskiner i ganske lang tid nå, og de har lagt, fjernet, og endret sine line-ups flere ganger. XPS og Inspiron er to av deres gjeldende produktlinjer som brukerne kan velge mellom. Hovedforskjellen mellom XPS og Inspiron er deres mål. Inspiron er en oppføring nivå line-up mens XPS, som står for Xtreme Performance System, er en linje av høy-ytelse maskiner for tung databehandling og spill.
Som du kanskje allerede forventer, gir XPS line-up overlegne tilbud i form av ytelse. Så hvis du er ute etter å gjøre noe alvorlig spill, eller du rutinemessig arbeider med og redigere bilder og videoer, kan du finne bedre alternativer i XPS linjen. For de som kun gjør grunnleggende papirarbeid, Internett-surfing, og lys spilling, Inspiron datamaskiner er trolig god nok for det formålet.
Ulempen med økt ytelse er økt kostnad, og XPS er intet unntak. XPS-maskiner har høyere end hardware som Core i7 prosessorer og høy grafikkort som lett kunne øke prisen på enheten. Så hvis budsjettet ditt er ganske begrenset, kan Inspiron-modellene være bedre igjen for pengene. Selvfølgelig kan det ikke unngås at linjen mellom high-end Inspiron-modeller og low-end XPS modeller blir uskarpt. på dette nivået, de to er ganske mye identiske med hensyn til pris og funksjoner. i dette tilfellet er det opp til deg å velge hvilken du liker bedre.
på slutten, valget mellom Inspiron og XPS kommer ned til dine behov kontra budsjettet. Kupp asylsøkere ville sannsynligvis liker de Inspiron-modellene, mens ytelse freaks ville gå direkte til XPS. Og så er det Dells tilpasningsmuligheter. Du kan erstatte de forhåndskonfigurerte deler til de du foretrekker. Dette gir deg enda større frihet ved valg av de få modellene som Dell allerede tilbyr.
Oppsummering :
1. De XPS er en linje med høy ytelse maskiner mens Inspiron er en entry-level linje
2. XPS-maskiner har bedre. specs enn Inspiron line-up.
3. De XPS datamaskiner er dyrere enn Inspiron line-up.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------