Stilling: ovs0 > Tone Gramer >

Forskjellen mellom DSL og U-VERS

buzzwords er ofte vanskelig for folk å forstå, bare fordi de er forskjellige fra de vi allerede vant til. Ta for eksempel U-vers, blir en tjeneste levert av AT T. Siden det gir en internett-tilkobling, blir mange forvirret om hvordan det kan sammenlignes med typiske DSL linjer sannheten er U-vers er ganske enkelt en pakke av tjenester som brukerne kan abonnere på kjernen. av U-vers er en bredbåndstilkobling som benytter DSL-teknologier, nemlig, ADSL2 + og VDSL. Abonnenter kan velge mellom en rekke planer som spenner fra en beskjeden 768kbps til en super-rask 24 Mbps tilkobling. Så hvis du lurer på om U-vers og DSL er forskjellige, er de ikke. U-vers fremdeles benytter DSL-teknologier.
Andre tjenester som du kan få fra U-vers er de TV-og taletjenester. TV-tjenesten er ganske mye akkurat som din kabel-tjenesten, men i stedet for å gå gjennom tradisjonelle kanaler, bruker U-Vers-tv-tjenesten IP-nettverk for å overføre video og lyd til ditt hjem. Den bruker H. 264 koding, som i stor grad kan komprimere videoen for å minimere båndbredde forbrukes av video og audio stream. AT T klarer å gjøre dette fordi ikke alle kanalene blir overført til boksen din, i motsetning til andre kabel-TV-teknologier. kun den kanalen som vises av brukeren blir aktivt streames. Ikke alle U-vers abonnenter kan ha U-vers TV, men som det er kun tilgjengelig i områder med VDSL-dekning. den siste tjenesten er U-Vers Voice. Dette er en telefonitjeneste, men i stedet for de typiske PSTN telefonene, aT T bruker VoIP som liker TV-tjeneste, er signalene overføres over det digitale medium. AT T håndterer bytting av telefonen, og det kan kalles fra andre telefoner uten abonnement på en VoIP-tjeneste.
Hvis du abonnerer på både U-vers TV og U-vers Voice, får du en ekstra funksjonalitet som ikke ville være til stede på annen måte. Du kan bruke TVen til å bla gjennom visse telefonnumre funksjonalitet. Du kan se din historie, inkludert utgående, innkommende, og selv tapte anrop. Du kan også initiere et anrop ved å klikke på oppføringen
Oppsummering :
1. U-vers er bare en pakke som inkluderer en DSL-forbindelse
2. U-vers kan gi integrert tale-og TV-funksjonaliteter som DSL kan ikke
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------