Stilling: ovs0 > Tone Gramer >

Forskjellen mellom iGoogle og Google Chrome

iGoogle og Google Chrome er to Google-produkter som virker ganske lik i starten, men når du graver dypere, du ser at de er veldig forskjellige. Den største forskjellen mellom dem er det de i utgangspunktet er. Google Chrome er en nettleser som du kan bruke som en erstatning for andre nettlesere som IE8, Firefox, Opera, og slik det er i hovedsak brukt til å få tilgang til Internett, men det finnes mange andre bruksområder for det. på den annen side, er iGoogle ikke en programvare produkt, men en tjeneste som tilbys av Google. Det gir brukerne en personlig side som kan konfigureres til å reflektere de behov og ønsker hos brukeren. Det blir ofte angitt som startside å tjene som en web-portal. Du kan bruke med Google Chrome eller noen av de andre nettleserne nevnt ovenfor.
en grunn til at folk forveksler de to er de små programmer som brukerne kan velge å innlemme i enten produkt. iGoogle kaller dem gadgets, kaller Google Chrome dem Apps, men de er de samme i funksjon. og er du sannsynligvis finne en dings som gjør de samme ting som en app og vice versa. En stor forskjell mellom iGoogle og Google Chrome er plasseringen av programvaren. IGoogle ligger innenfor Googles servere, og du kan bare få tilgang til dem med bruk av en nettleser. Som Google Chrome er en nettleser, trenger den. være installert i datamaskinen din før du selv kan bruke den så det er software-oppdateringer du trenger å rutinemessig installere, selv om nettleseren gjør mesteparten av arbeidet for deg Siden iGoogle ligger eksternt, brukere. trenger ikke å gjøre det oppdatere seg selv. Når Google oppdaterer sine servere, får alle den oppgradert versjon.
En ting du trenger å ha for å bruker iGoogle er internett. Som du kanskje allerede har gjettet fra avsnittet ovenfor, er en internett-tilkobling for å koble til Google-servere. Som Google Chrome ligger lokalt, trenger du ikke virkelig trenger en internett-tilkobling for å gjøre det nyttig. Hvis du har en lokal webserver kan du fortsatt bruke Chrome. Selv hadde ingen internettforbindelse fjerner 90 % av formålet av en nettleser som Google Chrome
Oppsummering :
en iGoogle er en personlig hjemmeside, mens Google Chrome er en nettleser
2. iGoogle har enhetene mens Google Chrome har Apps
3. Du må ha Google Chrome installert på datamaskinen, men ikke iGoogle
4. iGoogle krever internett tilgang mens Google Chrome ikke
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------