Stilling: ovs0 > Tone Gramer >

Forskjellen mellom Microsoft FrontPage og Adobe Dreamweaver

Microsoft FrontPage og Adobe Dreamweaver er begge verktøy som brukes til å utvikle og redigere HTML-dokumenter. FrontPage ble utviklet av et firma, Vermeer Technologies, Inc. Som ble kjøpt av Microsoft i år 1996. Forsiden programvare brukes også til å lage dynamiske websider. Dreamweaver er den mest brukte web utviklingsverktøy. det var tidligere kjent som Macromedia Dreamweaver siden det opprinnelig ble opprettet av Macromedia. det er nå utviklet av Adobe Systems etter at de kjøpte Macromedia i år 2005.
FrontPage er utviklet som en WYSIWYG (det du ser er hva du får) editor på en måte å skjule detaljene med HTML-kode sider fra brukeren for å gjøre det enkelt og lett å lage nettsider og sider for nybegynnere. Dreamweaver inneholder mye av overføring og synkronisering funksjoner som finne og erstatte tekst eller koder, maler funksjoner som enkelt kilde oppdatering av felles koder og oppsett hele nettsteder. FrontPage også en lignende funksjon i 2003 kalles dynamiske web-maler som lar brukeren utvikle en mal som kan deles på mange sider og også hele nettsteder. FrontPage bruker et sett av server-side plug-ins som er kjent som IIS utvidelser. Utvidelsen settet ble inkludert i Microsoft Office Suite 97 etter mange betydelige forbedringer og ble omdøpt til FrontPage Server Extensions ( FPSE ). settet med utvidelser må installeres og kjøres på målet webserveren for sitt innhold og funksjoner til å fungere som forventet.
DreamWeaver er bygget for å støtte tredjeparts utvidelser som bidrar til å utvide kjernen funksjonaliteten en web-applikasjon. Disse utvidelsene kan være skrevet av noen webutvikler i HTML og JavaScript. Det er en umpteen antall skjøteledninger utviklere som utvikler og gjøre utvidelser tilgjengelig både for kommersiell og fri bruk. Er utvidelser tilgjengelig for enkle webutvikling oppgaver som rollover effekter på komplekse tunge funksjoner handlekurvene. FrontPage 2003 inkluderer et nytt alternativ som heter splittet syn som lar brukeren koden og forhåndsvisning samtidig uten å måtte endre visning kategoriene for hver gjennomgang. Dreamweaver gir en mulighet til å forhåndsvise nettsider i ulike nettlesere. Dreamweaver har inkludert en live visningsmodus alternativ i sin nyeste versjon som lar en bruker til å vise eventuelle endringer som gjøres i sanntid miljøet. Hvis en bruker gjør en endring i koden på nettsiden, er en umiddelbar tilbakemelding levert av live view-funksjonen og dermed spare mye tid. Dreamweaver gir et skript modus alternativ å vurdere koden som vanligvis brukes av erfarne utviklere. Dreamweaver inneholder også en WYSIWYG editor for nybegynnere gir utformingsvisning der koden er automatisk generert. det gir også en delt visning ligner FrontPage hvor utviklere kan direkte redigere koden og også forhåndsvise endringene samtidig.
FrontPage er en HTML-editor og nettsted administrasjon programvareverktøy for Microsoft Windows linjen operativsystemer. FrontPage versjon for Mac OS ble lansert i 1998 som inneholdt færre funksjoner i forhold til Windows og ingen oppdateringer eller nyere versjoner ble utviklet siden da. Dreamweaver utvider sin støtte til ulike skriptspråk og kan brukes til å utvikle dynamiske nettsider skrevet i språk som Cascading style Sheets ( CSS ), PHP, ASP, EDML, Cold Fusion, HTML, XSLT, XML, Java script, WML, VB, VBScript, og Java. Dreamweaver er tilgjengelig for både Windows og Mac-plattformer
Adobe Dreamweaver er den mest populære og en av de beste verktøyene som brukes for web-utvikling oppgaver i dag
Oppsummering :
1. FrontPage er et produkt av Microsoft, mens Dreamweaver er et produkt av Adobe.
2. Dreamweaver støtter en rekke skriptspråk, inkludert HTML mens FrontPage kan brukes til å opprette og redigere bare HTML-dokumenter.
3 Dreamweaver er mer fleksibelt og gir mange kraftige funksjoner mens FrontPage er egnet for nybegynnere.
4. Dreamweaver er tilgjengelig både for Windows og Mac OS samtidig FrontPage er utviklet for å fungere primært for Windows linje av produkter.
fem. Nyere versjoner av Dreamweaver er tilgjengelig fra tid til annen mens FrontPage er ikke lenger i produksjon siden desember 2006.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------