Stilling: ovs0 > Tone Gramer >

Forskjellen mellom ICHAT og SKYPE

For å hjelpe mennesker utføre aktiviteter på en datamaskin, er dataprogrammer som programvare utviklet Søknad programvaren gjør folk til å administrere og utføre oppgaver som for eksempel. Tekstbehandling, løse og utvikle vitenskapelig og matematisk problemer og likninger, og etablering av grafikk og animasjon skript.
det finnes mange typer programmer som blir brukt. Information Worker programvare som inkluderer data og dokumentasjon, innhold tilgang og underholdning programvare, utdannings-og medieutvikling programvare, og samarbeidende programvare er bare noen få av de flere typer programmer tilgjengelig.
Collaborative programvare inkluderer e-post, kalender, bokmerker, tekst chat og sosial programvare som inkluderer online dating-tjenester og sosiale nettverk som Twitter, Facebook, iChat og Skype.
Skype er programmet stiftet i 2003 av Niklas Zennstrom og dansken Janus Friis og utviklet av Ahti Heinla, Priit Kasesalu, og Jaan Yalliin. gjør at brukerne kan chatte og foreta samtaler på Internett.
Når du er registrert til Skype, Brukerne kan ringe, sende direktemeldinger, overføre filer, og har videokonferanser med andre Skype-brukere. Skype-til-Skype-samtaler er gratis, men samtaler til fasttelefoner og mobiltelefoner er det ikke. Det kan nås via Linux, Android, Mac, PSP, stasjonære og bærbare datamaskiner med Windows, iPhone og 50 andre mobiltelefoner, TV-modeller fra Samsung, Panasonic og LG. iChat, derimot, er en instant messaging-programvare utviklet i 2002 av Apple, Inc for sin Mac OS X-operativsystemet. den kan brukes med en MobileMe, mac. com, AOL Instant Messenger, Google Talk eller Jabber kontoer.
Den har lyd, video, tekst messaging, og skjermdeling bruker Bonjour, en XMPP-lignende protokoll for bruker oppdagelse og LAN kommunikasjon. Den inneholder Apples Aqua Interface og bruker snakkebobler og bilder for en personlig chatting opplevelse.
Dens video-og telefonkonferanser er basert på Session Initiation Protocol ( SIP ), en klient-server-protokoll, som er forskjellig fra protokollen som brukes av Skype. Skype bruker en proprietær internett-telefoni VOIP-nettverk kalt Skype-protokollen.
det avhenger av globale Index P2P-protokollen av Joltid Ltd Corporation som er et peer-peer-system. Mens det er mye brukt i dag, Skype-brukere finner det vanskelig å ta problemene med systemet siden det ikke er noen telefonnumre eller e-postadresser fastsatt kundestøtte.
Oppsummering :
en Skype er en programvare grunnlagt og utviklet i 2003 av Niklas Zennstrom, Dane Janus Friis, Ahti Heinla, 2 Priit Kasesalu, og Jaan Yalliin mens ichat er. en programvare utviklet i 2002 av Apple, Inc.
3. iChat kan brukes med en MobileMe, Mac. com, AOL Instant Messenger, Google Talk eller Jabber kontoer mens Skype kan brukes med Linux, Android, Mac, PSP, stasjonære og bærbare datamaskiner som bruker Windows, iPhone og 50 andre mobiltelefoner, 4. TV-modeller fra Samsung, Panasonic og LG.
fem. Skype bruker Skype-protokollen som er en peer-peer-system mens ichat bruker Session Initiation Protocol ( SIP ) som er en klient-server-system.
6. mens både iChat og Skype tilbyr lignende tjenester, og tilbyr ichat begrensede muligheter slik at bare datamaskin-til-datamaskin-samtaler mens Skype tilbyr også samtaler til mobiltelefoner og fasttelefoner
.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------