Stilling: ovs0 > Tone Gramer >

Forskjellen mellom maskinvare komprimering og programvare kompresjon

Mange mennesker vet om programvare kompresjon, men ikke mange vet om hardware komprimering. Dette er fordi folk flest egentlig ikke har behov for maskinvare komprimering, men programvare kompresjon er påkrevd. Programvare kompresjon er det billigere, og lettere tilgjengelig løsning av de 2. Dette er fordi du ikke trenger spesiell maskinvare for å komprimere data. hardware kompresjon krever spesialisert utstyr som er ment å håndtere denne typen arbeid. Selv dyrt, gir det noen fordeler programvare kompresjon.
Spesialisert maskinvare gjør maskinvare komprimering betydelig raskere enn programvare kompresjon, som bruker en generell prosessor å gjøre jobben. Dette er veldig viktig for dem som gjør på sparket komprimering, hvor hastigheten som du kan komprimere data er lik, eller raskere, enn hastigheten lagringsmedier er i stand til å akseptere. Hardware kompresjon legger ikke noen ekstra byrde til vert prosessor, som det gjør beregningene innenfor sin egen maskinvare. Programvare komprimering kan redusere ytelsen til verten under tung bruk og andre operasjoner. Dette kan være et problem hvis du komprimerer mye data, mens du bruker datamaskinen på samme tid.
Det er upsides til programvare kompresjon bortsett fra de svært åpenbare lavere totale kostnader. med maskinvare komprimering, får du svært få, eller ingen alternativer i det hele tatt, i form av hvordan dataene blir komprimert før de blir lagret i media. dette er fordi alt er forhåndsprogrammert inn i maskinvaren av produsenten. Med programvare kompresjon, har du mye mer kontroll over hvordan dataene blir arkivert, komprimert, og formatert.
Software komprimering kan også være bedre hvis du lagrer komprimerte data for lange perioder av gangen. Hardware kompresjon er ofte enhetsspesifikk, og har enheten mislykkes uten erstatning kan være et stort problem, spesielt hvis produsenten har gått ut av business. Selv om noen av de mer high-end kompresjon programvare er ikke kompatible med hverandre, du trenger ikke bekymre deg for ødelagt maskinvare.
Oppsummering : en Maskinvare kompresjon er dyrere i forhold til programvare kompresjon
2 Hardware kompresjon krever spesialisert maskinvare, mens programvare kompresjon ikke
3. hardware kompresjon er mye raskere i forhold til programvare kompresjon.
4. Software kompresjon legger mer belastning til verten, mens hardware komprimering gjør den ikke.
5. Hardware kompresjon har ofte lite eller ingen konfigurerbare opsjoner, mens du har mange muligheter med programvare kompresjon.
6. Software komprimering er bedre, sammenlignet med maskinvare komprimering, i form av lang tids lagring.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------