Stilling: ovs0 > Tone Gramer >

Forskjellen mellom android og meego

Meego er en annen plattform som følger veien til Android Den er også åpen kildekode og er basert på Linux Hovedforskjellen mellom Android og Meego er modenhet. Android anses å være en moden programvare som har blitt prøvd og testet mens Meego er ganske ny og har ikke gått gjennom så mye gransking og testing som Android har.
Android ble skapt av Google og er fortsatt i dag støttet av software giganten. Android har sømløs integrasjon med alle Googles tjenester. På den annen side er Meego blir støttet av felles innsats av Nokia og Intel Ganske nylig, har Nokia annonsert at sine smarttelefoner ville bli med Windows Phone 7. Effektivt sette Meego på is og dens fremtid i spørsmålet.
Som en konsekvens av den første forskjellen mellom de to, kan du få Android på mange flere enheter enn du kan Meego Android brukes av mange telefonnumre produsenter som HTC, Motorola, Samsung, Sony-Ericsson, og mange flere. Så langt er Meego bare brukes i en telefon ( Nokia N900 ) og en håndfull av netbooks. Så hvis du kjøper en ny telefon, så Android er det eneste alternativet. Et annet område av interesse for de fleste forbrukere er antall programmer som de kan installere på sin enhet. Android har hundretusenvis av søknader i Android Market. Støttet av tusenvis av entusiastiske utviklere, er det faktiske antallet apps stadig økende på en daglig basis. til sammenligning ikke Meego ikke mange. Selv om noen hevder at det er mange Linux-programmer som enkelt kan portert til Meego, er det ingen garantier for at alle apps ville fungere. Disse programmer er heller ikke optimalisert for de mindre skjermstørrelser at Meego ville bli opererer på.
Som allerede nevnt ovenfor, er fremtiden for Meego ganske tvilsom, og det ville ikke være noe mening i å vente på det. selv om Nokia presser på med sin utvikling, er det fortsatt spørsmål om utviklerne ville strømme til plattformen. Android er allerede en vellykket operativsystem som har vist seg i smarttelefoner, og selv i tablet-enheter. Det er ingen indikasjon på at Android er å miste damp som utviklingen fortsetter i et hurtig tempo.
Oppsummering :
en Android er et modent OS mens Meego er fortsatt i en tidlig fase
2 Android er støttet av Google mens Meego er støttet. av Intel og Nokia.
3. Android er i flere enheter enn Meego.
4. Android har flere apps enn Meego.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------