Stilling: ovs0 > Tone Gramer >

Forskjellen mellom SDHC-kort og SD-kort

Dagens medieenheter ofte ikke kommer med nok innebygd minne til å lagre all vår informasjon. Derfor har det blitt nødvendig å supplere denne interne minnet med SD-og SDHC-kort. Disse kortene blir ofte brukt i digitale kameraer, videospillere, netto bøker og MP3-spillere Du kan lagre dokumenter, musikk, bilder og andre former for digitale medier på SD-og SDHC-kort Begge lagringskort. har en lignende fysisk utseende, men det er forskjeller i deres interne make-up. Lagringskapasitet for begge kortene er målt i enten mega eller gigabyte, som er enheter av informasjon. En gigabyte minne er 100 ganger større enn en megabyte. Prisen for SD-og SDHC-kort bestemmes av mengden av informasjon som kan lagres på enheten. generelt lavere lagringskapasitet, jo billigere
SD står for Secure Digital, og det er nettopp hva SD-kortet tilbyr-en sikker måte å lagre digitale informasjon. SD-kort kommer i ulike størrelser minne, avhengig av hva du planlegger å bruke dem for. Typisk lagringskapasitet for et SD-kort kan variere fra 512 MB til 4 GB, med en overføringshastighet på 2 MB per sekund mellom kortet og en enhet. SD-kort brukes til å holde lavere kvalitet bilder, grunnleggende Word-dokumenter og musikk. En fordel med et SD-kort over en SDHC ene er at det er generelt billigere.
SDHC står for Secure Digital High Capacity. SDHC-kort avvike fra opprinnelige SD-kort ved å tilby mer plass til å lagre informasjon og raskere nedlasting av filer fra kortet. Lagringskapasiteten for SDHC-kort er målt i gigabyte, og det kan være hvor som helst mellom 4 og 32 GB minne. SDHC-kort lagrer data annerledes enn et SD-kort slik at de skrive filer på ca 2 til 4 MB per sekund. SDHC-kort er høy kapasitet og er vant til å holde høy kvalitet bilder og videoer, bevare den opprinnelige kvaliteten på disse filene.
Disse forskjellene bør tas i betraktning når du gjør din beslutning om hvilke eksterne medier du kanskje vil bruke til å lagre informasjonen.
Oppsummering
1. SD stand for Secure Digital, mens SDHC er et akronym for Secure Digital High Capacity. Begge typer kort er brukt i lagring av digital informasjon.
2. SD-kort ikke holde så mye informasjon som en SDHC-kort, og derfor er mer økonomisk å kjøpe.
3. SD-kort er ofte brukt i vanlig digital kameraer eller for filer som bare trenger å bli frelst. SDHC-kort er høyere kvalitet og god for å bevare digital HD fotografering.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------