Stilling: ovs0 > Tone Gramer >

Forskjellen mellom Nokia N8 og BlackBerry Bold 9700

Nokia N8 og Blackberry Bold 9700 er to telefoner som gjør virksomheten på flere måter enn én. Disse telefonene er utmerket, men ikke nødvendigvis på samme måte. Å begynne er Bold 9700 er utstyrt med et fullt QWERTY-tastatur for raskere skriving av tekst og e-postmeldinger. på den annen side, ikke N8 ikke har mye i form av knapper. Hva det har er en touch skjerm-grensesnitt som gjør det fleksibelt og en mye større skjerm at mangelen på et tastatur eller tastaturet gir.
Snakker av den større skjermen ( med mer enn en tomme, forresten ), har N8 skjermen høyere oppløsning og kan vise opptil 16 millioner farger sammenlignet med bare 65 000 for Bold 9700. Det AMOLED-skjerm på N8 er også beskyttet av gorilla glass for bedre scratch og brekkasje motstand. Når det gjelder kameraet, er det enda ingen sammenligning mellom de 2. N8 har en 12 megapiksel sensor som er koplet med en Carl Zeiss-linse og en Xenon-blits for gode bilder. den Bold 9700 har et 3 megapiksel sensor med en LED-blits som utfører under sine samtidige. Den samme historien kan fortelles for video Mens N8 kan ta HD-kvalitet video i 720p, kan det Bold 9700 ikke engang klarer VGA; sin maksimale oppløsningen er på bare 480x360 piksler Det er ikke engang. rettferdig å sammenligne kvaliteten på videoen tatt.
å lagre alle de store bildene og lange videoer, den N8 er utstyrt med 16 GB internt minne med bestemmelser for utvidelse via microSD kortsporet. I sammenligning, den Bold 9700 bare har 256 MB internt minne. Og selv om du telle 2GB medfølgende microSD-kort, er det fortsatt langt nær kapasiteten på N8.
Men på slutten av dagen, folk som har valgt å gå med Fet ikke opptatt prangende ting som en berøringsskjerm grensesnitt eller høyoppløselige kameraer. Den viktigste faktoren er Blackberry OS og. bedriftens e-arkitekturen Blackberry den N8 bruker Symbian ^ 3, og selv om det kan få tilgang til e-post, betyr det ikke sammenlignes med egenskapene til Blackberry
Summary :
den Bold 9700 har et QWERTY-tastatur, mens N8 ikke
N8 har en berøringsskjerm interface mens Bold 9700 ikke
N8 har en større og bedre skjerm enn Bold 9700
N8 Kameraet er overlegen ved langt til Bold 9700 kameraet
N8 har mer minne enn Fet 9700
N8 kjører på Symbian ^ 3 mens Bold 9700 har Blackberry OS
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------