Stilling: ovs0 > Vivian Blikom >

Forskjellen mellom menstruasjonssmerter og graviditet kramper

Det er ikke uvanlig å ha kramper på noen perioder under svangerskapet faser, og det er forskjellige grunner til at pasienten har dette. Magesmerter eller alvorlig kramper er ikke normal. Hvis du har noen smerter eller kramper sammen med noen av de følgende manifestasjoner, må du søke hjelp fra helsepersonell umiddelbart Blødninger, spesielt lyse rødt i fargen, er den viktigste, farlige tegn som kan komme sammen. med graviditet kramper. Feber, frysninger, vaginal utslipp, og besvimelse eller ørhet kan også forekomme med graviditet kramper.
Menstruasjonssmerter er smerter kjennes i magen og bekken områder som oppleves av en kvinnelig som et resultat av hennes menstruasjonssyklus. Denne tilstanden er ikke lik ubehag opplevde under PMS eller premenstruelle syndrom selv om manifestasjoner av de to lidelser kan noen ganger bli utstilt som en uopphørlig prosess. Ulike kvinner lider av både menstruasjonssmerter og premenstruelle syndrom. menstruasjonssmerter kan variere fra mild til ganske alvorlige saker. menstruasjonssmerter som er mild kan være knapt tydelig og på en kort intervall noen ganger utstilt akkurat som en følelse av immensity i magen. Alvorlige menstruasjonssmerter kan være så veldig smertefullt at de kan hindre en persons daglige aktiviteter for mange dager
Det er flere grunner til at personen kan ha kramper under ulike faser av svangerskapet Dette kan omfatte. : implantasjon, leddbånd stretching, kan gass, falsk arbeidskraft, forstoppelse, og kramper. implantasjon være årsaken til graviditet kramper som er beslektet med deres menstruasjonssmerter de første ukene, og dette er ofte forårsaket av denne handlingen. langstrakte leddbånd er typisk vanlig i andre trimester som sener og muskler som holder utvikle livmoren vil strekke. False arbeidskraft er vanlig når gravide kvinner viser Braxton Hicks sammentrekninger i løpet av tredje trimester. Luftsmerter også skjer med graviditet kramper.
Menstruasjonssmerter kan påvirke mer enn 50 prosent av kvinner, og blant disse faktorene opptil 15 prosent kan uttrykke sine menstruasjonssmerter som ganske alvorlig. dysmenoré er den medisinske termen for denne tilstanden. det er to ulike former for dysmenorrhea saker, grunnskole og videregående. En primær tilstand betyr at det er ingen original gynekologisk problem forårsaker smerte. Denne formen for kramper kan starte i løpet av noen måneder til ett år etter at menarche eller oppstart av menstruasjon. Det er den tiden da en kvinnelig begynner å få menstruasjonen. Denne tilstanden vanligvis ikke starter før eggløsningen starter, og faktiske blødning starter før starten av eggløsning. Dermed kan en tenåring kvinne ikke fremvise dette symptomet til mange måneder til år etter utbruddet av menstrual perioden.
i den sekundære tilfelle, der er noen underliggende, uregelmessige forholdene legges til menstruasjonssmerter. Denne typen dysmenoré kan skilles ved menarche. Imidlertid oftere, utvikler lidelsen senere. Dersom pasienten har magekramper eller smerter under svangerskapet, prøv å eliminere brå posisjonelle endringer og forsøk å bøye bakover for å løse. smerten løpet av de første ukene av svangerskapet, er alvorlig magekrampe ofte en manifestasjon av en EP eller ektopisk graviditet Oppsummering.
en Menstruasjonssmerter er smerter kjennes i magen din og bekken områder som oppleves av en kvinnelig som et resultat av hennes menstruasjonssyklus. Blødning, spesielt lyse rødt i fargen, er den viktigste farlig tegn som kan komme sammen med graviditet kramper.
To. Feber, frysninger, vaginal utslipp, og besvimelse eller ørhet kan også forekomme med graviditet kramper. menstruasjonssmerter er ikke lik ubehag opplevde under PMS eller premenstruelle syndrom selv om manifestasjoner av de to lidelser kan noen ganger bli utstilt som en uopphørlig prosess.
tre. Det er flere grunner til at personen kan ha kramper under ulike faser av svangerskapet. Dette kan omfatte : implantasjon, leddbånd stretching, gass, falsk arbeidskraft, forstoppelse, og kramper
4 dysmenoré er den medisinske termen for denne tilstanden False arbeidskraft er vanlig når gravide kvinner. viser Braxton Hicks sammentrekninger i løpet av tredje trimester.
fem. løpet av de første ukene av svangerskapet, er alvorlig magekrampe ofte en manifestasjon av en EP eller graviditet utenfor livmoren.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------