Stilling: ovs0 > Vivian Blikom >

Forskjellen mellom lupus og Revmatoid artritt

De fleste mennesker har oversett å gjenkjenne forskjellen mellom lupus og Revmatoid artritt. Disse to forholdene anses autoimmune sykdommer. Denne typen sykdom er forårsaket av angrep av immunsystemet system på friskt vev som forårsaker skader på dem. Spesialist alle enige om at en riktig differensiering og påvisning av disse forholdene er ikke en lett oppgave. stelle manifestasjoner og laboratorietester av de to sykdommene å overlappe med hverandre.
Systemisk lupus erythematosus og revmatisk leddgikt forholdene er kjent for å ha flere kvinner blir rammet enn menn. Disse to sykdommene både er klassifisert som Multisystemisk forholdene slik de kan skade og påvirke ulike organer i den menneskelige anatomi. forholdene samt påvirke den normale funksjon av en persons immunsystem som resulterer i skade av friske celler.
Revmatoid artritt er vanligvis kjent som RA, og lupus er kjent som SLE. RA er ofte assosiert med bein spesielt leddene i fingrene og hendene. Det finnes mange ulike former for lupus. Den vanligste typen lupus er SLE eller systemisk lupus erythematosus. Med autoimmune sykdommer, er immunsystemet av pasienten antas å ha skader i en rekke vev og organer som ble ødelagt av kroppens egne kamper mekanismer det samme som de ville en bakterie eller virus. de organer som er berørt vil avhenge helt av arten av disse sykdommene. Dette skyldes det faktum at hele immunforsvar er involvert. Dette settet med lidelser kanskje ikke bo begrenset til en del av kroppen. For eksempel, ødelegger RA hovedsakelig leddene, men kan også påvirke munnen, øyne og lunger. SLE kan vises på huden, men kan også påvirke nyrene og andre vitale organer.
SLE eller lupus er en mangefasettert tilstand hvis nøyaktige opprinnelse er fortsatt ikke kjent. tilstanden rammer ulike deler av kroppen som involverer hud, indre organer, og leddene. en individuell ofte utvikler utslett skape form av en sommerfugl under kinnene og over neseryggen. manifestasjoner av systemisk lupus erythematosus samt inkluderer betennelse i nyrene, tap av appetitt, tretthet, og hårtap. Likeledes er opphavet til revmatoid artritt fortsatt ikke kjent. Tilstanden kan angripe knær, håndledd, føtter, fingre og ankler. RA er ofte preget av utbruddet av trøtthet, svakhet, og morgenstivhet som varer i mer enn én time. Pasienter med denne tilstanden også rapportere utvikling av anoreksi eller tap av appetitt og utbredte muskelsmerter.
Personer med lupus kan oppleve smerter i leddene som ikke er relatert til den faktiske skade på leddene selv. Det er noen tilfeller så vel hvori pasienter med lupus ikke har betennelse i leddene. Likevel manifestasjoner av RA oppstår symmetrisk, som i supplerende polyartritt, sammen med en sekvensiell involvering av leddene. I motsetning, lupus har en vanlig trekkfugl leddgikt eller periodisk leddgikt vanligvis sett på urinsyregikt Når en pasient lider av lupus, begynner hun manifestere RA -liknende manifestasjoner management for RA må påføres som et alternativ Oppsummering. :
en. Systemisk lupus erythematosus og revmatisk leddgikt forholdene er kjent for å ha flere kvinner blir rammet enn menn.
To. Disse to sykdommene er både klassifiseres som Multisystemisk forholdene slik de kan skade og påvirke ulike organer i menneskekroppen anatomi.
tre. Revmatoid artritt er vanligvis kjent som RA og lupus er kjent som SLE.
4. SLE eller lupus er en mangefasettert tilstand som nøyaktig opprinnelse er fortsatt ikke kjent. Likeledes er opprinnelsen til revmatoid artritt fortsatt ikke kjent.
fem. SLE påvirker ulike deler av kroppen som involverer hud, indre organer, og leddene. En individuell ofte utvikler utslett skaper form av en sommerfugl under kinnene og over neseryggen. RA kan angripe knær, håndledd, føtter, fingre og ankler RA er ofte preget av utbruddet av trøtthet, svakhet, og morgenstivhet som varer i mer enn én time
6. For eksempel, ødelegger RA hovedsakelig leddene, men kan også påvirke munnen, øyne og lunger. SLE kan vises på huden, men kan også påvirke nyrene og andre vitale organer.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------