Stilling: ovs0 > Vivian Blikom >

Forskjellen mellom emalje og maling

Paint er en blanding flytende stoff som består av en flytende bindemiddel og en pulverisert pigment. Den pigment er stoffet som gir male sin farge mens den flytende bindemiddel fungerer som et redskap for å la malingen til å være overføres til overflaten av materialet. Paint brukes til kunstneriske og praktiske formål. Formålet med maling skal brukes på visse overflater og materialer for et belegg eller av estetiske grunner.
I den kunstneriske syn er det maling som medium valget for kunstnere i å lage spesielle kunstverk og uttrykke seg, nemlig maleriet. På den praktiske anvendelsen, blir maling brukt som en beskyttende pels fra vann, varme, rust, og ulike miljømessige elementer.
Maleri har flere baser. Det kan være olje, vann eller andre stoffer. Paint har også forskjellige typer og former avhengig av klassifisering sin. en type klassifisering er selve malingen (som omfatter emalje, akryl, akvarell, tempera, plakat, og andre). den andre kategorien er det maling i stedet for søknad ( primer, interiør, eksteriør, gulv, tekstur, aerosol, brannhemmende, etc. ). Avhengig av formål og tilsiktede tekstur, kan alle typer maling brukes til noe formål.
Ved anvendelsen av maling, er det mulig å bruke mange typer maling på en enkelt overflate. for eksempel kan emalje maling påføres oppå lakk maling. Dersom det er behov for å legge til en annen type maling, ville en akrylmaling være den beste anbefalingen. en av de vanligste typer maling er emalje maling. den tekniske termen for denne typen maling er akryl emalje. det er en av de vanligste typer maling og avgir en blank og hard overflate etter at den er brukt på en overflate. Emalje maling kan være oljebasert, vannbasert, eller latex -basert Emalje maling er videre klassifisert i tre typer: Etasje emalje, hurtigtørkende emalje, og høy temperatur emalje
emalje maling er karakterisert som en slitesterk maling og flekkavvisende. grunn av disse egenskapene, er det ofte brukt på utendørs flater eller strukturer. det er også perfekt for miljøfaktorer som arbeider med flyktige temperaturer, isolering, og råte-prøvetrykk. Siden emalje maling stivner ganske fort ( hvis det løsemiddel er en tynnere ), er det ofte svært vanskelig å jobbe med. De vanligvis kommer i spraybokser og sprøytepistoler motsetning til malingspann.
Emalje maling sammensetning, bortsett fra løsemidler og pigment, kan omfatte glass pulver eller metall flak for sine glans.
som mange andre typer maling, kan emalje maling også brukes til kunstneriske formål
Oppsummering :
en Paint er en generell betegnelse for en blandet flytende stoff som er brukt til ulike overflater for kunstneriske og fornuftig bruk. Paint, som en blanding, består av et kjøretøy og pigment. På den annen side er emalje maling en bestemt type maling som faller inn under en av sine klassifikasjoner. Som en type maling, kan emalje maling brukes både i kunstneriske og ikke- kunstnerisk vis.
2 Paint kan ha mange klassifiseringer, og emalje maling er underlagt disse klassifiseringene i seg selv, emalje maling også har tre typer: etasje emalje, hurtigtørkende emalje, og høy-temperatur emalje.
3 på grunn av sin flekkbestandige natur, langvarig beskyttelse, og visse glans, emalje maling er populære valg av maling for utendørs flater eller flater som er i konstant eksponering til flyktige eller ekstrem temperatur. Det tjener også den doble formål å beskytte overflaten eller materiale mens også gi ut en blank glans som fungerer som malingen estetiske verdi.
4. Emalje maling kan også brukes kunstnerisk selv om det kan være vanskelig å bruke på grunn av sin herding karakteristiske når tørket. Det er noen merker som tilbyr emalje maling for dette spesielle formålet. malingen er vanligvis innkapslet i spraybokser og sprøytepistoler for mer effektive applikasjoner.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------