Stilling: ovs0 > Vivian Blikom >

Forskjellen mellom REM og NREM

Etter en dags arbeid, kroppen er utslitt fra alle påkjenninger, og en god natts søvn er alt som trengs. Kroppen må hvile for å regenerere tapt energi og gjøre det stresset fri igjen. en av de beste måter å ha et pusterom for kroppen er gjennom form av søvn. Fysiologisk, er søvn en mangefasettert prosess med fornyelse og restaurering av kroppen. Likevel kan forskerne ikke. forklare definitive årsaken hvorfor mennesker trenger å sove Sleep, som vi vet, er ikke bare å slå av eller en inaktiv løpet av kroppens hele funksjoner ; søvn regnes for å være svært viktig i mange fysiologiske prosesser i hjernen som fikseringstemperaturen av ulike minner og erfaring behandling. Ikke bare for mennesker, men også for mer eller mindre alle dyr er det ganske tydelig at søvn er viktig for overlevelse.
Som menneske faller inn i søvnen, han ventures i ulike sykluser av søvn. The kroppen opplever to viktige søvn sykluser : REM og NREM Først når en person faller i dvale, da han går inn i en ikke-raske øyebevegelser eller NREM søvn Etterpå fortsetter det å raske øyebevegelser eller REM sove når allerede i dyp søvn.
i REM-søvn, rykninger i øyet muskler forekommer resulterer i raske bevegelser under øyelokkene, slik at det er betegnet som raske øyebevegelser søvn. Men under non-raske øyebevegelser søvn, øynene forbli stille. Mesteparten av tiden, er søvn brukt i NREM søvn om kroppen vil gjennomgå sykluser av REM og NREM søvn. REM søvn varer i ca to timer i et enkelt natts søvn mens NREM søvn fortsetter i fire til seks timer.
REM søvn er opplevd i løpet av noen få episoder av søvn i en enkelt natt. det kalles også for drømmen søvn. REM søvn er når hjernen renser opp og kvitter seg med unødvendige minner. i REM-søvn, blir en semi- bevisst og klar over renseprosessen av hjernen. Derfor er en person er i stand til å si at han drømmer. På den annen side, i NREM, er det fortsatt mulig å drømme på noen ganger, men det er i de dypere søvnstadier der bevissthet er ikke like levende som i REM søvn. som et resultat, tenderer personen ikke å huske noe som helst om sine drømmer. Siden drømmer er oppstått under REM sovende periodene, utøver hjernen mer energi utgifter enn i NREM søvn. REM er også preget av en økning i hjernen fungerer og hjertefrekvens mens kroppen er i en lammet tilstand.
Studier har vist at REM-søvn fungerer som en psykologisk mekanisme reparasjon av hjernen. under REM perioder, hjernen hvile fra stress og foryngende. Hvis en person mangler REM søvn, har en tendens han til å bli deprimert og ikke i den rette stemningen. Men NREM søvn fungerer som en fysisk reparasjon mekanisme for kroppen. det er en helbredelsesprosess av kroppen der muskler og bein bygningen er forekommende og vev regenerere. Hvis en person mangler NREM søvn, har en tendens han å ha en svak immunrespons stress og ser trett og sløv. Selv om begge sykluser med søvn er uunnværlig for best mulig helse til en person, REM og NREM har forskjeller i forhold til sine karakteristiske virkninger på kroppen under søvn
Oppsummering :
En. i REM søvn, rykninger i øyet muskler forekommer resulterer i raske bevegelser under øyelokkene, slik det er betegnet som raske øyebevegelser søvn Men under non-raske øyebevegelser søvn, øynene forblir stille.
to. REM søvn varer i ca to timer i et enkelt natts søvn mens NREM søvn går i fire til seks timer.
tre. I REM-søvn, er personen klar over sine drømmer, mens i NREM sover drømmer blir ofte glemt.
4. Under REM sovende perioder, hjernen utøver mer energi utgifter enn i NREM søvn.
5. REM-søvn fungerer som en psykologisk reparasjon mekanisme i hjernen mens NREM søvn fungerer som en fysisk reparasjon mekanisme i kroppen.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------